Transport persoane din Caransebes catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

CARANSEBES AUSTRIA

Un nume cu rezonanță pe piața transportului de colete și persoane la nivel internațional, firma Atlassib asigură turiștilor cele mai bune condiții de transport Caransebes Austria. Înființată la data de 22 iulie 1993, firma Atlassib și-a extins flota de autocare, ajungând la un număr impresionant de peste 1150 de autocare, și de 160 de sedii ale firmei în întreaga Europa. Nu doar serviciile de transport persoane din și în Europa reprezintă principalul obiect de activitate al companiei, ci și transportul de colete.

 

Municipiul din Caras Severin, Caransebeș nu se face remarcat pe harta României decât ca fiind un important centru cultural al Banatului, aici fiind descoperite obiecte de podoabă din argint și bronz datând din perioada medievală. Orașul cuprinde mai multe zone de agrement și turistice, printre care Teius, Muntele Mic și Poiana Murului, turismul montan fiind în continuă expansiune și dezvoltare.

Dintr-un oraș cu specific montan, localnicii pleacă cu un autocar Caransebeș Austria către o țară cu specific montan, către un loc special, unde au loc iarna sporturi de iarnă impresionante, iar vara pot fi admirați Alpii veșnic acoperiți de zăpadă. Ce pot vizita turiștii în Austria? În primul rând, Palatul Schonbrunn din Vienna, ce se aseamănă palatului Versailles din Franța, apoi își mai pot stabili ca și obiectiv turistic regiunea Carintia, raiul turiștilor, cu un relief montan impresionant, ghețari și piscuri, fiind și o stațiune Balneo.

Condițiile de transport Caransebes Austria sunt din cele mai deosebite, cu internet gratuit, priza pentru încărcat telefonul și laptopul, cu scaune confortabile pe care turiștii pot dormi. Nu în ultimul rând, turiștii pot lua cu ei câte 2 bagaje în valoare totală de 50 de kilograme.

Și tu cauți bilete autocar Caransebes Austria? Click aici! Te interesează una din agențiile Atlassib? Intră aici!

 

STAȚII

CARANSEBEȘ AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!