Transport persoane din Constanta catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

CONSTANTA AUSTRIA

Pentru că Atlassib a împlinit anul acesta 25 de ani de existență și servicii la cel mai înalt standard al calității, compania oferă posibilitatea de plecari Constanta Austria în fiecare zi, grație flotei impresionante de autocare moderne, prevăzute cu aer condiționat, porturi de încărcare a dispozitivelor electronice, wi-fi gratuit și posibilitatea de îmbarcare cu bagaje de până la 50 de kg în total. Achiziționează-ți acum bilete autocar Constanta Austria și vei putea să ajungi la destinație în cele mai bune condiții de transport, existente pe piața de specialitate.

Poate printre cele mai recunoscute simboluri ale orașului de la malul Marii Negre, Cazinoul din Constanta, credeți sau nu, a fost folosit ca un spital temporar în timpul războiului.  Intrat recent într-un proces major de reabilitare, nu puteți intra înăuntru, dar vă puteți bucura de o plimbare de seară în jurul acestui edificiu magnific din punct de vedere arhitectural, și să priviți cum pescărușii zboară foarte aproape de voi.

O dată cu îmbarcarea în autocar Constanta Austria te poți gândi să vizitezi orașul Salzburg, orașul natal al marelui compozitor, Wolfgang Amadeus Mozart. Timp de 26 de ani, intre 1747 și 1773, acesta a trăit împreună cu familia să la etajul 3 al casei Hagenauer. Aici poți vedea mobila din acea perioadă, amintiri și câteva instrumente muzicale folosite de acesta. În casă există documente și tablouri, precum și vioara la care Mozart a cântat, copil fiind. Casa memorială este deschisă de la ora 9 până la 17:30 sau până la ora 20 în lunile iulie și august.  

Pe lângă serviciile de transport persoane Constanta Austria, prin Atlassib poți trimite sau primi pachetele celor dragi, prin serviciul propriu de coletărie pus la dispoziția călătorilor săi, în fiecare agenție din țară sau străinătate. Călătorești în siguranță atunci când știi că personalul calificat se bucură de o expereinta vastă în domeniu, oferindu-ți liniștea și garanția că vei ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și în condiții premium la prețuri reduse.

Click aici pentru a cumpăra bilete online sau dacă vrei să vezi cea mai apropiată agenție, click aici!

 

STAȚII

CONSTANTA AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!