MEDGIDIA AUSTRIA

Activitatea noastră a început în anul 1993 în orașul Sibiu, iar în cele aproximativ trei decenii care au trecut, ne-am extins atât la nivel național, cât și internațional. Suntem una dintre companiile de renume în domeniul transportului de persoane și al serviciilor de coletărie. 

Plecările pe ruta Medgidia Austria au loc constant, iar tu îți poți cumpără biletul chiar și în ziua plecării. Autocarele puse la dispoziție de Atlassib sunt moderne și dotate cu wifi, scaune confortabile și spațioase în care să te poți relaxa pe întreaga durată a călătoriei, spațiu de bagaje încăpător, asistență telefonică sau online, dar și posibilitatea de a trimite colete în străinătate. Pe lângă asta, Atlassib îți mai oferă o cină caldă pe durata traseului, dar și posibilitatea de a transporta în mod gratuit bagaje de până la 50 de kg.

Medgidia este un municipiu din judeţul Constanţa, situat în Podişul Carasu, pe canalul Dunăre-Marea Neagră, la 41 km vest nord-vest de Constanţa. Localitatea a luat naştere în 1840, prin colonizarea tătarilor aduşi din Crimeea de sultanul Abdul Medjid de la care derivă şi numele aşezării. Tătarii s-au stabilit pe vatra unei localităţi atestată documentar la începutul secolului al XIX-lea.

Indiferent de motivul vizitei în Austria, cei care aleg să facă o călătorie cu autocarul Medgidia Austria, o dată ajunși la destinație vor fi plăcut surprinși de atracțiile turistice de acolo. Palatul Hofburg din Viena a fost reședința oficială între 1480 și 1580, respectiv 1620 – 1806, a suveranilor Sfântului Imperiu Roman, care au provenit, cu excepția lui Carol al VII-lea de Wittelsbach, din dinastia de Habsburg. Din 1804 și până în 1918 a fost reședința împăraților nou-creatului Imperiu Austriac, care au provenit fără excepție din Casa de Habsburg-Lorena.

Cumpără aici bilete autocar Medgidia Austria și vei avea parte de o cursă în deplina siguranță și confort, la prețuri incredibil de mici.Intră aici și vei găsi lista completă a agențiilor din țară. Click aici pentru a cumpăra bilete Medgidia Austria la prețuri avantajoase!

 

 

STAȚII

MEDGIDIA AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!