Transport persoane din Pascani catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

PASCANI AUSTRIA

În anul 1993 la Sibiu au fost puse bazele Atlassib, o companie de renume care asigură servicii de coletărie și de transport intern și internațional de persoane.

 

Dacă trebuie să pleci zilele acestea în Austria, dar ești indecis asupra mijlocului de transport cu care să mergi, atunci noi îți recomandăm autocar Pascani Austria. Alegând călătoria cu acest mijloc de transport persoane Pascani Austria vei putea evita deplasările în plus la aeroport, care costă timp și bani. Pentru că localitatea de îmbarcare este Pașcani vrem să îți prezentăm câteva dintre obiectivele turistice care merită vizitate cel puțin odată în viață. Este vorba despre Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”, dar și palatul familiei Cantacuzino – Pașcanu.

Fiecare autocar Pascani Austria are climă, wifi gratuit, scaune rabatabile, priză pentru încărcat bateria la telefon și un loc special amenajat pentru bagaje (maxim 50 kilograme pentru un călător) În plus, prin intermediul acestei firme transport persoane Pascani Austria poți trimite pachete rudelor din Austria. Cum funcționează serviciul nostru de coletărie afli aici sau la acest număr de telefon (004) 0269 224.101.

În ultimii ani, a crescut numărul românilor care au plecat în Austria pentru un job mai bine plătit și pentru un standard de viață mai ridicat, unii dintre ei au mers cu mijloc de transport Pascani Austria. Austriecii primesc 14 salarii / an, astfel cel de-al 13- lea salariu este plătit la finalul lunii iulie, în timp ce al 14-lea până în noiembrie. Potrivit unor studii, 72% din populația austriacă cu vârste între 15 și 64 de ani lucrează, iar educația are un rol important în găsirea unui loc de muncă încă de la vârste fragede.

Dacă ai nevoie de bilete autocar Pascani Austria intră aici și achiziționează-le sau vino în agențiile noastre (detalii despre locații aici)

 

STAȚII

PASCANI AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!