Transport persoane din Ploiesti catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

PLOIESTI AUSTRIA

La data de 22 iulie anul 1993 se înființă o mică firmă de transport persoane Ploiesti Austria, ce avea să devină cea mai renumită companie din țară în acest sens. Cu o flotă mică de autobuze la început, acum compania are în dotare peste 1150 de autocare, și asigură nu numai transport de persoane, ci și de colete din agenție în agenție, oriunde în Europa.

Ploiești, un oraș cu mult potențial universitar, economic și industrial, este locul de unde pleacă foarte mulți turiști care doresc să practice sporturi de iarnă pe crestele Alpilor în Austria, dar și tineri care caută un loc de muncă mai bine plătit. Denumit “capitala aurului negru”, Ploiești își bazează în continuare activitatea pe prelucrarea petrolului, orașul având 4 mari rafinării și industrii legate de această ramură.

Decizia unei plecari Ploiesti Austria depinde și de scopul vizitei, dar și de orașul din Austria ce urmează să fie vizitat. Cei ce nu își permit un city break în Viena sau un week-end într-o stațiune montană, pot opta pentru o vizită în Graz, cel mai nordic oraș renascentist din Europa, localitatea cu o rezonanță internațională, cu un centru vechi care intră acum în patrimoniul cultural mondial UNESCO, cu o lume pitorească a pasajelor secrete unde poate fi admirat Domul din Graz sau Muzeul Universal Joanneum.

Cei care optează pentru o călătorie cu autocar Ploiesti Austria au șansa de a vedea peisaje frumoase, superbe, în toate zilele petrecute în autocar, de a beneficia de internet gratuit, de priză în care își pot încărca gadgeturile, de condiții de climă și de scaune confortabile în care pot chiar să doarmă.

Intră aici să cumperi bilete autocar Ploiesti Austria! Cauți lista de agenții Atlassib din Europa? Fă click aici!

 

STAȚII

PLOIESTI AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!