Transport persoane din Rosiori de Vede catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ROSIORII DE VEDE – AUSTRIA

Firma Atlassib își merita reputația pe care a castigat-o în timp, datorită serviciilor impecabile de transport persoane Rosiorii de Vede Austria, precum și serviciilor de coletărie. Aceasta companie a luat naștere în anul 1993 și, de atunci, și-a extins flota de autocare până a ajuns la numărul impresionant de 1150 de mașini. De asemenea, această companie și-a extins și punctele de lucru, ajungând acum să aibă peste 160 de agenții în întreaga Europa.

Rosiorii de Vede este unul dintre punctele de plecare ale turiștilor către Austria sau către alte țări din Europa. Situat în județul Teleorman, Rosiorii de Vede este un oraș mic, ce nu oferă prea multe oportunități de dezvoltare pe plan profesional. Se remarcă, totuși, prin obiectivele turistice care includ Cetatea Cazacilor, Casa Memorială Zaharia Stancu, Castrul Roman de la Rosiorii de Vede, Pădurea Vedea, Rezervația Naturală Pădurea Troianu, dar și zona de agrement Vedea și locațiile unde se poate practica pescuitul sportiv și de agrement.

Decizia unei plecari Rosiorii de Vede Austria depinde și de orașul pe care doresc să îl viziteze turiștii. Așadar, cei care doresc să simtă în plămâni aerul proaspăt de munte pot lua decizia cazării în Innsbruck, unde se află numeroase manastrii și lăcașuri de cult, dar unde poate fi admirată și o panoramă spectaculoasă asupra regiunii și unde există posibilitatea de a urca până la vârful Hafelekar, de 2334 metri.

O călătorie cu autocar Rosiorii de Vede Austria oferă turiștilor condiții de deplin confort și siguranță pe șosele. Aceștia vor putea sta relaxați pe scaune, chiar vor putea dormi pe ele, se vor putea relaxa pe telefonul mobil sau pe laptopul pe care au internet gratuit și posibilitatea de a le încarca la priză și vor putea călători în condiții excelente de climă.

Cauți bilete autocar Rosiorii de Vede Austria? Intră aici! Aici vei găsi lista agențiilor Atlassib!

 

 

STAȚII

ROSIORII DE VEDE – AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!