Transport persoane din Slatina catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SLATINA AUSTRIA

Compania Atlassib și-a câștigat renumele în timp, grație efortului depus pentru a aduce clienților mereu satisfacții și mulțumiri, de a-i duce la destinație fără probleme și în cele mai bune condiții de confort și siguranță. Încă de la înființare, din anul 1993, firma de transport Slatina Austria s-a ocupat de transportul de persoane și de colete în diferite țări din Europa. Cu o flotă de 1150 de autocare și peste 160 de agenții deschise, Atlassib și-a câștigat faima la nivel internațional.

Slatina este unul din cele mai importante orașe din județul Olt, unde s-au născut personalități precum Eugen Ionesco, dar și firme de succes, precum cea mai veche firmă privată din România, Cofetăria La Atletul Albanez, locul în care există multiple obiective turistice, rpecum Muzeul județean, Schitul Streharet, Biserica Troiței și Catedrala pictată de Gheorghe Tattarescu. Decizia unei plecari Slatina Austria poate fi de natură personală sau profesională, pentru a găsi un loc de muncă mai bine plătit.

În Austria, turiștii care aleg o cursă de autocar Slatina Austria pot vizita nu numai orașele mari, cu obiective turistice impresionante, ci și zone mici, liniștite, precum zona Altausse, cu un frumos lac și un munte bogat în sare. De asemenea, turiștii se pot bucura și de Cascada din Landeck, unul din cele mai frumoase orașe ale regiunii Tirol, cu un impresionant castel, dar și Obertraun, locul ideal pentru relaxare, grație peisajelor de vis, telegondolei, pârtiilor și posibilității efectuării de drumeții în natură.

Călătoria cu una din cele mai importante firme transport persoane Slatina Austria vă aduce multiple beneficii, de la internetul gratuit și scaunele confortabile pe care turiștii se pot și odihni, până la condițiile de climă, priză pentru gadgeturi și loc suficient pentru 2 bagaje de 50 de kilograme.

Intră aici pentru a rezerva bilete Slatina Austria și aici pentru a vedea lista întreagă a agențiilor Atlassib!

 

STAȚII

SLATINA AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!