Plecari din Vatra Dornei catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT VATRA DORNEI AUSTRIA

Firma de transport Vatra Dornei Austria Atlassib a fost înființată în urmă cu peste 3 decenii și își continua și în ziua de astăzi activitatea în mod nestingherit. Compania și-a extins portofoliul de clienți mulțumiți, dar și oferta de servicii, completând cu servicii de transport colete din și către cele 160 de oficii din Europa. Cu o flotă impresionantă de peste 1150 de autocare, Atlassib își întâmpină clienții cu cele mai bune servicii.

În Vatra Dornei, majoritatea locuitorilor se ocupă cu turismul, multe vile fiind transformate în pensiuni. De aceea, proprietarii care simt nevoia unei îmbunătățiri, a unui concediu petrecut în străinătate, tot în regiune de munte, apelează la serviciile celei mai cunoscute firme transport persoane Vatra Dornei Austria, firma Atlassib.

Foarte mulți turiști aleg să viziteze Austria pe timpul iernii, pentru a practica sporturile de iarnă, deși există și în Vatra Dornei pârtii de schi, dar și pentru istorie, clădiri, specificul locului, pentru amabilitatea localnicilor. În Austria turiștii pot vizita Linz, cel mai bogat oraș al Austriei, locul unde s-a făcut prima prăjitură linzer torte, cu o rețetă ce datează de câteva secole. Aici se poate vizita muzeul dedicat electronicii, Ars Electronica, precum și Castelul Linzer, Muzeul de arta și câteva biserici.

O călătorie cu autocarul Vatra Dornei Austria se va dovedi foarte lungă, dar și confortabilă, cu internet gratuit, cu condiții de climă, priză pentru telefon, scaune confortabile, iar turiștii au posibilitatea de a lua cu ei 2 bagaje în greutate totală de 50 de kilograme.

Cauți și tu bilete autocar Vatra Dornei Austria ieftine? Intră aici! Tot aici vei găsi lista agențiilor Atlassib din Europa!

 

STAȚII

VATRA DORNEI – AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!