Transport persoane din Craiova catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

CRAIOVA BELGIA

Dacă îți dorești să beneficiezi de transport persoane Craiova Belgia la cele mai mici costuri și în cele mai bune condiții de călătorie, atunci soluția perfectă este reprezentată de serviciile oferite de Atalssib. La ceas aniversar, am pregătit tuturor clienților săi, promoții speciale aplicabile și la bilete autocar Craiova Belgia. Cu experiență de peste 25 de ani în domeniul transportului de persoane, compania cu sediul central la Sibiu, deține o flotă impresionantă de autocare moderne, dotate cu tot ceea ce este nevoie pentru că drumul către destinațiile dumneavoastră să fie unul liniștit și ferit de evenimente neplăcute. Șoferii ireproșabil pregătiți vă vor asigura o călătorie în siguranță la cele mai înalte standarde de profesionalism și etică a muncii.
 

 

Punem la dispoziția călătorilor noștri plecări Craiova Belgia dintr-un oraș extrem de important pentru țara noastră. Unul dintre obiectivele de neratat în Craiova este Muzeul de Artă. Acesta și-a deschis porțile pentru publicul larg în anul 1854, în incinta unui palat impresionant deținut de familia Jean Mihail. Clădirea este construită din materiale sofisticate, inclusiv din marmură de Carrara. Are o structură aurită, oglinzi venețiene și o mulțime de alte dotări de o mare valoare istorică. Clădirea funcționează ca muzeu din anul 1954, iar exponatele sunt impresionante la rândul lor. Printre cele 1200 de opere se remarcă picturi realizate de artiști români și străini, piese decorative, desene, schițe și gravuri.

Porniți într-o călătorie către țara ciocolatei. Belgia este producătoarea probabil a celei mai gustoase ciocolate din lume, și face asta de aproape 400 de ani – prima dovadă a producției de ciocolată din Belgia datează din 1635. Astăzi Belgia produce peste 173.000 de tone de ciocolată pe an, și are aproximativ 2.000 de magazine de ciocolată.

Pe lângă serviciile de transport persoane Craiova Belgia, prin Atlassib poți trimite sau primi pachetele celor dragi, prin serviciul propriu de coletărie pus la dispoziția călătorilor săi, în fiecare agenție din țară sau străinătate.

Detalii despre prețul biletelor, serviciile de coletărie sau agențiile din întreaga țară ale acestui mijloc de transport Craiova Belgia poți afla dând click aici

 

 

STAȚII

CRAIOVA BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!