Transport persoane din Dej catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT PERSOANE DEJ BELGIA

Compania de transport persoane Dej Belgia cu o vechime de peste 3 decenii pe piața din România, firma Atlassib a cunoscut în ultimii ani un renume și o reputație impresionante, grație flotei de autocare foarte bine puse la punct, dar și grație serviciilor de coletărie prompte și sigure din orice agenție din Europa.

Situat în Transilvania, orașul Dej este deopotrivă frumos, curat, cu un relief impresionant, un loc de vis unde și-ar dori oricine să trăiască. Locuitorii orașului Dej lasă în urmă toate aceste frumuseți naturale, precum și centrul istoric, Castrul roman Samum din apropiere, bisericile și arhitectura plăcută a clădirilor, lasă în urmă Baile Ocna Dej din apropiere și casele memoriale din oraș și iau decizia unei plecari Dej Belgia în căutarea unor peisaje mai pitorești și a unor locuri de muncă mai bune.

În Belgia, turiștii vin fie pentru un city break în Bruxelles, capitala Uniunii Europene, fie pentru a vizita și celelalte orașe importante. În Bruxelles își au sediul instituții foarte importante ale Europei, precum Parlamentul European și Comisia Europeană. Turiștii pot vizita Parlamentul European gratis dacă trimit cu trei luni în avans o solicitare în acest sens. De asemenea, în Bruxelles turiștii pot vizita Grand Place sau Grote Markt, o faimoasă piață cu un covor de flori impresionant care poate fi admirat timp de 4 zile.

Beneficiile unei călătorii cu autocar Dej Belgia includ internetul gratuit, condițiile de climă, priză pentru a încărca telefonul și laptopul, precum și posibilitatea de a lua două bagaje în cantitate totală de 50 de kilograme.

Dacă vrei să iți cumperi bilete autocar Dej Belgia la cel mai bun preț, intră aici! Vezi aici lista de agenții Atlassib din Europa!

 

STAȚII

DEJ BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!