Transport persoane din Galati catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

GALATI BELGIA

Din ce în ce mai mulți turiști optează pentru plecările în străinătate cu autocarul, chiar dacă acestea durează mult mai mult decât călătoriile cu avionul, pentru că par mai sigure și sunt, cu siguranță, și mult mai ieftine. Compania de transport persoane Galati – Belgia Atlassib este în topul preferințelor turiștilor încă de la înființare, din anul 1993. Având o flotă de autocare impresionantă, compania face și servicii de coletărie din și către orice agenție din Europa.

Galați, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe malul Dunării, se face remarcat nu numai prin frumusețea locurilor, ci și prin obiectivele turistice, prin combinatul siderurgic ce își continuă și în ziua de azi activitatea, prin celebrul Festivalul Scrumbiei, care are loc anual, prin aducerea moaștelor Sfântului Apostol Andrei, dar și prin multe alte lucruri fascinante. Din păcate, foarte mulți locuitori optează pentru plecări Galati – Belgia, deoarece oferta de locuri de muncă în Galati este destul de limitată, iar salariile sunt mici.

În Belgia, o țară foarte bine dezvoltată, salariile sunt mai mari, iar gălățenii au oportunitatea de a asigura un trai decent atât lor, cât și membrilor familiei. Belgia, o țară discretă și elegantă, își așteaptă vizitatorii care doresc să ia parte la Carnavalul medieval de la Binche sau să viziteze unul dintre miile de castele ori chiar să se angajeze pe teritoriul țării. Bruxelles este deopotrivă capitala Belgiei, a UE și a NATO.

Condițiile de transport Galati – Belgia sunt foarte bune, turiștii beneficiind de condiții de climă, de scaune confortabile, de transport gratuit, de posibilitatea de a lua două bagaje de 50 de kilograme și de a sta liniștiți, pentru că șoferii sunt foarte bine pregătiți și au multă experiență.

Și tu vrei să cumperi bilete autocar Galati – Belgia? Fă un click aici! Cauți o agenție Atlassib? Apasă aici și vei găsi ceea ce cauți în lista foarte bine pusă la punct.

 

STAȚII

GALATI BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!