Transport persoane din Pascani catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

PASCANI BELGIA

Compania noastră îți oferă servicii de transport persoane și de coletărie de aproximativ trei decenii. În prezent, suntem una dintre cele mai apreciate firme din domeniu și ne desfășurăm activitatea prin intermediu a peste 200 de agenții deschise în Europa.

Alături de Atlassib, poți călători și tu spre capitala Belgiei rapid, ieftin și sigur folosind unul dintre mijloacele de transport Pascani Belgia. Îți este teamă de zborul cu avionul și vrei să scapi de stresul și oboseala șofatul atunci alege servicii unei firme transport persoane Pascani Belgia serioase și cu angajați profesioniști. Vei ajunge odihnit la destinație, dar și cu inspirație pentru un posibil concediu în vreuna dintre localitățile de pe traseu. Scriitorul Mihai Sadoveanu este una dintre personalitățile reprezentative pentru orașul Pașcani. Debutul acestuia a avut loc în anul 1857, la vârsta de 16 ani cu pseudonimul Mihai din Pașcani în revista bucureșteană „Dracu” cu schița „Domnișoara M din Fălticeni”.

Brussels, Brugge, Liege, Gent sau Antwepen sunt doar câteva dintre mai importante orașe belgiene în care poți ajunge cu autocar Pascani Belgia. Flota companie Atlassib are peste 1000 de vehicule moderne și echipate cu aer condiționat, priză pentru încărcat bateria la telefon și scaune rabatabile. Fiecare pasager al acestui mijloc de transport persoane Pascani Belgia poate folosi gratuit pe tot parcursul deplasării conexiunea noastră wifi și poate depozita la cală bagaje de maxim 50 kilograme. În plus, serviciul nostru de coletărie ocupă un loc foarte important pentru cei care ne-au mai contactat. Dacă vrei să afli detalii despre cum poți trimite pachete în Belgia intră aici sau aici pentru a verifica stadiul coletului.

Vei pleca pentru prima dată utilizând bilete autocar Pascani Belgia și nu cunoști foarte multe detalii despre mâncarea belgiană? Majoritatea rețetelor din restaurante conțin creveți, anghile, sparanghel, șuncă, o varietate de plăcinte servite ca aperitiv, în timp ce carnea sau peștele ca fel principal. Carnea de iepure, gătită cu bere, este o delicatețe belgiană, iar ”Waterzooi”, mai exact o supă de pui cu legume sau de pește, este foarte apreciată atât de localnici, cât și de turiști.

Oricare ar fi motivul călătoriei tale achiziționează-ți biletul online sau din agențiile noastre, a căror adresa o găsești aici. Detalii despre plecari Pascani Belgia poți afla și la numărul de telefon 0748111111.

 

STAȚII

PASCANI BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!