Transport persoane din Roman catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ROMAN BELGIA

Apelând la compania noastră de transport internațional de persoane poți călători cu autocarul pe ruta Roman Belgia și retur, beneficiind de condiții sigure și de standarde înalte de transport. Fiecare autocar este dotat cu wifi pe care îl poți folosi gratuit și nelimitat pe toată durata călătoriei. Poți lua cu tine bagaje care pot avea până la 50 kg sau poți apela la serviciile noastre de coletărie pentru a trimite pachete. 

Municipiu al județului Neamț, Roman situat în inima Moldovei atrage prin obiectivele turistice şi monumente dar şi prin posibilităţile de agrement. Ţinutul Romanului reprezintă o adevărată comoară de relicve istorice care dovedesc importanţa acestui centru al Moldovei, vestigii din diferite timpuri (paleolitic, neolitic, etc.) atestând existenţa de milenii a unor aşezări în zonă încă din Epoca Bronzului. 

Cei care doresc să plece din acest oraș pentru un trai mai bun, sau, pur și simplu, pentru o vacanță în Belgia, au posibilitatea de a face acest lucru cumpărâdu-și bilete Roman Belgia. 

Un drum cu un autocar Roman Belgia nu mai este o provocare, ci o reală plăcere. Turiștii pot sta comod în scaune, se pot bucura de condiții de climă, dar și de oportunitatea de a lua cu ei două bagaje de până în 50 de kilograme în timpul transportului Roman Belgia!

Vrei să cumperi un bilet până în Belgia, și nu ai timp să ajungi la agenția Atlassib? Dă click aici! Vrei să vezi lista întreagă a agențiilor Atlassib? Apasă aici!

 

STAȚII

ROMAN BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!