Transport persoane din Sighetu Marmatiei catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

PLECARI SIGHETU MARMATIEI – BELGIA

Organizarea unei plecari Sighetu Marmatiei Belgia nu este atât de simplă precum pare. Cei care doresc să ajungă în capitala Uniunii Europene au oportunitatea de a o face în două feluri: cu avionul sau cu autocarul. Din flota de 1150 de autocare a companiei Atlassib, cu siguranță că unul se va dovedi alegerea potrivită pentru turiștii din Sighetu Marmatiei. Înființată în anul 1993, Atlassib nu oferă clienților numai curse cu autocarul, ci și servicii de coletărie din și în orice agenție din Europa.

Sighetu Marmatiei este un oraș maramureșean frumos și foarte curat, din care majoritatea localnicilor pleacă pentru a-și petrece concediile în altă țară sau pentru a munci într-o țară atât de dezvoltată, cum este Belgia. Sighetu Marmatiei este renumit pentru portul popular care încă se mai păstrează, pentru forma caselor și a gardurilor, dar și pentru Muzeul Satului Maramureșean, care oferă un cadru de poveste și care prezintă case specifice zonei.

Cei care optează pentru o plimbare cu autocar Sighetu Marmatiei Belgia au, în general, că principal obiectiv, Bruxelles, capitala țării și a Europei, grație numeroaselor organizații și instituții europene care au sediul aici. Dintr-un city break la Bruxelles nu trebuie să lipsească o vizită la Grand Palace, în timp ce o vizită în Bruges vă va impresiona prin decorul de poveste, prin canalele de apă ce amintesc de Veneția, romanticul oraș italian, și prin Muzeul Diamantelor.

Opțiunea de transport persoane Sighetu Marmatiei Belgia cu autocarul aduce numeroase beneficii. Chiar dacă durează mai mult, călătoria este cât se poate de confortabilă, în condiții excelente de climă, cu posibilitatea de a lua 2 bagaje de 50 de kilograme în greutate totală și de a încarca telefonul sau laptopul la priza, acestea putând fi conectate permanent la internet gratuit.

Intră aici că să îți rezervi din timp bilete Sighetu Marmatiei Belgia și aici să vezi lista cu toate agențiile Atlassib!

 

STAȚII

SIGHETU MARMATIEI – BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!