Transport persoane din Slobozia catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SLOBOZIA-BELGIA

 

De aproape patru decenii, firma de transport persoane Slobozia Belgia, Atlassib, își face simțită prezența pe piața din România. Din anul 1993, când flota de autocare era destul de mică, această companie a avansat suficient de mult încât acum să se poată lăuda cu o flotă de 1150 de autocare, în continuă creștere și cu 160 de oficii în întreaga Europa. Pe lângă serviciile de transport persoane, compania asigură și servicii de coletărie.

Slobozia este orașul din județul Ialomița pe care locuitorii îl lasă în urmă fie pentru a face concediul în Belgia, sub forma unui city break în Bruxelles, fie pentru a se stabili aici pentru o perioadă de timp, la muncă. Slobozia este un oraș destul de animat și în continuă dezvoltare, cu două cinematografe, o gradină de vară, cu festivaluri naționale și internaționale, precum Zilele Municipiului, Festivalul internațional de folclor Floare de pe Bărăgan, dar și salon de carte, salon de construcții și arhitectura și Salon auto.

În eventualitatea unei plecari Slobozia Belgia, oamenii iau în calcul pe lângă un city break în Bruxelles, și vizitarea orașului cu arhitectura flămânda, Ghent, cu personalitate proprie, cu piețe, castele și catedrale, dar și vizitarea orașului universitar Leuven, mic, dar impresionant, unde este situată și fabrica de bere Stella Artois.

Printre avantajele unei călătorii cu autocar Slobozia Belgia se numără condițiile de climă confortabile, scaunele moi pe care turiștii se pot odihni pe toată durata călătoriei, internetul gratuit, prizele pentru încărcarea gadgeturilor, dar și posibilitatea de a lua cu ei două bagaje în greutate totală de 50 de kilograme.

Cauți și tu bilete autocar Slobozia Belgia ieftine? Click aici! Cauți una din cele 160 de agenții Atlassib? Le găsești pe toate aici!

 

STAȚII

SLOBOZIA – BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!