Transport persoane din Vaslui catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

VASLUI-BELGIA

Pentru că Atlassib a împlinit anul acesta 25 de ani de existență și servicii la cel mai înalt standard al calității, compania oferă posibilitatea de plecari Vaslui Belgia, grație flotei impresionante de autocare moderne, prevăzute cu aer condiționat, porturi de încărcare a dispozitivelor electronice, wi-fi gratuit și posibilitatea de îmbarcare cu bagaje de până la 50 de kg în total. Achiziționează-ți acum bilete autocar Vaslui Belgia și vei putea să ajungi la destinație în cele mai bune condiții de transport, existente pe piață de specialitate.

Poate printre cele mai recunoscute simboluri ale Vasluiului este Muzeul Județean Ștefan cel mare. Pe 18 Octombrie 1974, printr-o dispoziție dată de către Consiliul Popular de la acea vreme, se înființează ceea ce se va numi Muzeul Judeţean Vaslui și care, după aproximativ un an, pe 27 Septembrie, își deschide porțile. În prima fază, acesta a avut un profil mixt, istorie și etnografie, iar acum, secțiile sunt împărțite astfel: Istorie veche și arheologie, Istorie medievală, Istorie modernă și contemporană, Cultură și civilizație, Tezaur – Numismatică – Medalistică, Etnografie și arta populară, Arta românească contemporană.

O dată îmbarcat într-un autocar Vaslui Belgia vei putea să vizitezi orașul Brugge. În vecinătatea lui se afla un sat înghețat în timp, parte a patrimoniului mondial UNESCO. „Begijnhof De Wijngaard” este un complex de case albe, înconjurat de copaci și flori, unde trăiesc femeile laice, care au decis să-și dedice viețile muncii în rugăciune. Una dintre locuințele „beguinelor”, cum se numesc acestea, este folosită ca muzeu, pentru a face acest stil de viață, cunoscut turiștilor.

Pe lângă serviciile de transport persoane Vaslui Belgia, prin Atlassib poți trimite sau primi pachetele celor dragi, prin serviciul propriu de coletărie pus la dispoziția călătorilor săi, în fiecare agenție din țară sau străinătate. Călătorești în siguranță atunci când știi că personalul calificat se bucură de o expereinta vastă în domeniu, oferindu-ți liniștea și garanția că vei ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și în condiții premium la prețuri reduse.

Dacă dorești să călătorești pe ruta Vaslui Belgia intră pe acest link: http://bit.ly/2z8e4zj ca să cumperi biletul online.

 

STAȚII

VASLUI – BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!