Transport persoane din Bals catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BALS FRANTA

Suntem una dintre cele mai importante firme sibiene care asigură servicii de coletărie și de transport persoane, începând cu anul 1993. În prezent, ne desfășurăm activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții din întreaga Europă.

Serviciile de transport persoane Bals Franta sunt realizate prin intermediul unor vehicule de către un personal cu experiență în acest domeniu. Cu Atlassib, de peste 25 de ani, clienții noștri călătoresc rapid și sigur spre cele mai importante locuri din Franța. Spre exemplu, operăm curse spre  Nice, Lion, Paris sau Bordeux. Bucură-te de priveliștea localităților prin care vei trece până la destinație și de ce nu, fotografiază-le și trimite în timp real pozele celor dragi. Poți face acest lucru folosind gratuit conexiunea noastră wifi. Orașul Balș se află în județul Olt, între Câmpia Romanați și Podișul Getic și la 24 kilometri sud de municipiul Slatina. Muzeul de istorie și arheologie, Biserica cu hramul „Sfinții Voievozi” (datează din anul 1943) sau Biserica cu hramul „Cuvioasa Parascheva” (1812-1824) sunt doar câteva dintre obiective turistice pe care le poți vedea în zonă.

Realizăm plecari Bals Franta cu autocare și microbuze moderne, echipate cu climă, priză pentru încărcat bateria la telefon și scaune reglabile. Fiecare călător din transport persoane Bals Franta poate depozita la cală bagaje în limita a 50 kilograme. În plus, poate lua cu el în vehicul o geantă cu lucruri personale de până la 5 kilograme.

Dacă urmează să pleci și tu în vacanță sau în vizită la rude în Franța intră aici și cumpără-ți bilete Bals Franta. Majoritatea turiștilor vor să viziteze Franța și cele mai renumite atracții turistice ale acesteia, dar ar fi de neiertat să părăsești „Orașul Luminilor” fără să vezi Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame, Cartierul Latin sau Turnul Eiffel.

Dacă ai vrei să vezi lista agențiilor acestui autocar Bals Franta dă click aici, iar dacă ai întrebări adresează-le specialiștilor noștri la numărul de telefon 0748111111.

 

STAȚII

BALS FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!