Transport persoane din Campulung Moldovenesc catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT PERSOANE CAMPULUNG MOLDOVENESC FRANTA

În anul 1993, sibienii puneau bazele companiei Atlassib, care a devenit între timp una dintre cele mai importante firme care asigură servicii de coletărie și de transport international persoane. În prezent, din flota noastră fac parte peste 1000 de autobuze și microbuze, echipate la standarde înalte de calitate și confort. Frima Atlassib îți oferă bilete autocar ieftine Campulung Moldovenesc Franta și o călătorie sigură.

 

Cu transport Campulung Moldovenesc Franta, de peste două decenii, clienții noștri pot vizita cele mai importante destinații din Franța, cum sunt capitala Paris sau orașele Nice, Lion sau Bordeux. Călătoria cu acest tip de transport persoane Campulung Moldovenesc Franta îți oferă ocazia de a descoperi locuri cu peisaje sublime și de a-ți face prieteni printre ceilalți pasageri. Nu poți să fii din Câmpulung Muscel sau să te afli în vizită aici și să nu vezi Cheile Moara Dracului, care este una dintre cele mai reprezentative atracții turistice din sudul Bucovinei. Frumusețea cheilor care se întind pe o suprafață de 10 hectare îți va tăia cu siguranță respirația.

Realizăm aceste plecari Campulung Moldovenesc Franta cu vehicule moderne, echipate cu aer condiționat, scaune reglabile, conexiune wifi gratuită și priză pentru încărcat bateria la telefon. În plus, în fiecare autocar Campulung Moldovenesc Franta poți depozita bagaje în limita a 50 kilograme în locul special amenajat la cală, dar și o geantă de mână cu lucruri personale. De asemenea, acest tip de firme transport persoane Campulung Moldovenesc Franta oferă și servicii de coletărie.

Franța este una dintre cele mai vizitate țări din lume, datorită istoriei și a culturii foarte bogate, iar cu mijloc de transport international persoane Campulung Moldovenesc Franta poți vizita Parisul, Valea Loirei sau alte locuri mai puțin cunoscute, cum sunt Arles sau Bordeaux.  Anual, peste 80 de milioane de turiști ajung în Franța, care de aproximativ două decenii este cea mai populară destinație din lume.

Dacă vrei să călătorești în Franta intră aici și cumpără-ți bilete autocar Campulung Moldovenesc Franta sau intră aici și vezi lista agențiilor noastre din întreaga țară. Vei beneficia de asistență la numărul de telefon 0748111111, contactează-ne!

 

STAȚII

CAMPULUNG MOLDOVENESC FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!