Transport persoane din Dorohoi catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT PERSOANE DOROHOI FRANTA

Dintre zecile de firme care asigură persoanelor interesate servicii de transport persoane Dorohoi Franta, Atlassib este poate cea mai veche și mai cunoscută firmă în acest domeniu. Înființată în anul 1993, cu o flotă de autocare în continuă extindere, precum și cu personal cu vechime și cu experiență în domeniul transportului, această companie are toate atuurile unei firme serioase, care asigură și servicii de transport colete în Europa. Călătorind cu firma de transport persoane Atlassib poți beneficia de bilete autocar ieftine Dorohoi Franta.

Din județul Botoșani, mai exact din municipiul Dorohoi, oamenii pleacă spre Franța fie în căutarea unui loc de muncă mai bun, fie pentru a vizita unul dintre cele mai importante obiective turistice de aici. Dorohoi este înfrățit cu orașul Cholet, din Franța, nu are prea multe obiective turistice, însă orașul se poate lăuda cu forme de relief impresionante, curățenia străzilor și cu un sistem de transport în comun bine pus la punct.

În eventualitatea unei plecari Dorohoi Franta, turiștii iau în calcul vizitarea Parisului, unde obiectivele turistice sunt impresionante, de la Muzeul Luvru și Turnul Eiffel, la ceea ce a rămas din Catedrala Notre Dame, la o plimbare cu telefericul L’Aiguille du Midi în Charmonix și până la destinația spa de la malul Oceanului, Biarritz, un oraș cu o plaja foarte elegantă.

Călătoria cu autocar Dorohoi Franta, deși nu la fel de rapidă ca aceea cu avionul, se va dovedi la fel de confortabilă, cu condiții de climă impecabile, cu scaune confortabile, pe care se poate și dormi, cu internet gratuit și priză pentru încărcarea telefonului, a tabletei și a laptopului. Turiștii pot lua cu ei 2 bagaje cu o greutate totală de 50 de kilograme.

Cauți să cumperi bilete autocar Dorohoi Franta? Click aici și le poți comanda online. Intră aici și afli agențiile Atlassib din Europa!

 

STAȚII

DOROHOI FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!