Transport persoane din Falticeni catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT PERSOANE FALTICENI FRANTA

Firma de transport persoane Falticeni Franta Atlassib a fost înființată în anul 1993 și de atunci se bucură de notorietate, de succes și de o reputație foarte bună pe plan național și internațional. Atlassib asigură atât transportpersoane, cât și servicii de coletărie în întreagă Europa, din agenție în agenție. Având o flotă de autocare moderne și bine puse la punct, Atlassib asigură condiții de transport sigure și în cel mai bun timp.

Fălticeni este renumit pentru relieful plăcut, pentru plantațiile pomicole și iazurile piscicole din jur, dar și pentru obiectivele turistice, care includ Muzeul de Artă Ion Irimescu, Galeria Oamenilor de Seamă și Muzeul Apelor Mihai Băcescu.

Turiștii se hotărăsc în privința unei plecari Falticeni Franta fie pentru a vizita minunatele obiective turistice de aici, pentru a face o plimbare prin orașul luminilor, prin Paris, fie pentru a-și petrece vacanța de iarnă într-una dintre cele mai mari stațiuni de schi din Europa, pentru a vizita unul dintre cele 4969 de castele de pe teritoriul tării sau pentru a gusta unul dintre celebrele preparate cu specific franțuzesc sau un vin de Bordeaux bun.

Beneficiile călătoriei cu autocar Falticeni Franta sunt numeroase și includ condiții de climă, internet gratuit pe toată durata, posibilitatea de a încărca telefonul sau laptopul, de a dormi pe scaune, dar și de a lua două bagaje în greutate totală de 50 de kilograme.

Cauți și tu bilete autocar ieftine Falticeni Franta? Cumpără-le de aici! Vrei să găsești una dintre agențiile Atlassib? Dă click aici!

 

 

STAȚII

FALTICENI FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!