Transport din Medias catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

MEDIAS FRANTA

În ultimele decenii, fenomenul de migrație din România către diverse țări membre ale UE, în vederea găsirii unui loc de muncă bine plătit, este din ce în ce mai pregnant. Oamenii decid să plece din țară cu avionul sau cu un autocar Medias Franta al Atlassib, știind că această companie are o vechime pe piață din anul 1993, știind că are o flotă impresionantă de autocare și angajați cu experiență în domeniu și foarte bine pregătiți.

Din Mediaș, oamenii pleacă deoarece este un oraș mic, însă foarte curat și cochet, care nu le oferă prea multe posibilități de dezvoltare profesională. În Mediaș se simte îmbinarea dintre vechi și nou, între stilurile arhitectonice gotice, renascentiste, până la cel neoclasic și baroc. Una dintre principalele atracții ale orașului este centrul istoric, un adevărat muzeu în aer liber, printre obiective fiind demne de menționat  sunt Turnul Croitorilor, Turnul Clopotelor, Turnul Pietrarilor, Turnul Fierarior, Turnul Trompeților, iar lista poate continua.

Medieșenii aleg varianta unei plecari Medias Franta fie în scop personal, turistic, fie profesional. Franța este una dintre cele mai cunoscute state membre ale UE, care oferă turiștilor numeroase obiective turistice, precum Turnul Eiffel, dar oamenii mai vin aici și pentru a degusta celebrele feluri de brânză și de pâine, precum și faimosul vin de Bordeaux. Bordeaux este capitala europeană a vinului, orașul pe care, daca îl vizitează turiștii români, nu vor uita gustul desăvârșit al vinului.

În timpul călătoriei până în Franța cu una dintre cele mai renumite firme de transport persoane Medias Franta, compania Atlassib, turiștii vor avea parte de tot confortul, de condiții de climă, de scaune confortabile pe care se poate și dormi, de internet gratuit și de posibilitatea de a lua două bagaje în greutate totală de 50 de kilograme.

Vrei și tu să cumperi bilete Medias Franta? Click aici! Cauți o agenție Atlassib? Găsești întreagă listă aici

 

STAȚII

MEDIAS FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!