Transport persoane din Slatina catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SLATINA-FRANTA

În anul 1993 lua naștere una dintre cele mai mari companii de transport Slatina Franta, compania Atlassib, care și-a extins în timp domeniul de activitate de la transportul de persoane cu autocarul, la transportul de colete, serviciile de coletarie fiind impecabile în toate agențiile din Europa. Cu o flotă impresionantă de autocare și șoferi bine pregătiți și cu experiență, compania Atlassib se dovedește a fi cea mai bună alegere pentru turiștii care caută servicii de transport persoane Slatina Franta.

Unii turiști pleacă din Slatina deoarece nu este un oraș atât de bine dezvoltat din prisma locurilor de muncă, iar o țară membră a UE, așa cum este Franța, le-ar oferi mult mai multe posibilități de lucru și salarii mult mai mari. În Slatina s-a născut Eugen Ionesco și Ion Minulescu, în Slatina locuitorii pot mânca o prăjitură la cea mai veche firmă din România, cofetăria La Atletul Albanez, și se pot bucura de o plimbare prin Pădurea Strehareti, un superb parc natural cu lac de acumulare.

Locuitorii orașului care își cumpără bilete Slatina Franta se vor bucura de frumusețea locurilor, vor putea să își programeze pe timp de iarnă un concediu în Chamonix, unde pot schia, iar pe timp de vară, își pot programa un concediu la Nisa, situată pe Riviera Franceză, unde se pot bronza și se pot bucura de panorama minunată a orașului vechi și a golfului Baie des Anges.

În timpul călătoriei cu autocar Slatina Franta, turiștii beneficiază de toate condițiile de confort disponibile, de internet gratuit, de priză în care își pot încarca în permanență telefonul sau laptopul, dar și de condiții de climă, de scaune moi și confortabile, pe care se poate dormi, și de loc pentru 2 bagaje a căror greutate nu trebuie să depășească 50 de kilograme.

Cauți bilete autocar Slatina Franta? Intră aici și comandă-le online! Vrei să afli adresa unei agenții Atlassib? O găsești aici!

 

 

STAȚII

SLATINA – FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!