Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

BALS – GERMANIA

Fie că îți dorești să vizitezi o anumită locație din Germania sau te afli într-o deplasare de afaceri alege să călătorești cu firma de transport persoane Bals Germania. Compania noastră efectuează plecări regulate cu autocarul sau microbuzul spre cele mai importante orașe din Germania, ca de exemplu Berlin, Dortmund, Saarbruckend, Hamburg sau Bremen.

Călătorind alături de Atlassib prin autocar Bals Germania ai posibilitatea să transporți un bagaj de cală de până la 50 kilograme și un bagaj de mână care poate avea 5 kilograme. În plus poți alege oricând să trimiți colete prin intermediul serviciului nostru de coletărie, limita maximă a unui colet fiind de 20 kilograme. Suntem una dintre acele firme transport persoane Bals Germania pentru care siguranța călătorilor este prioritară, de aceea folosim vehicule moderne și atent verificate tehnic, conduse de șoferi experimentați, care cunosc foarte bine traseul. De asemenea, fiecare autocar este dotat cu climă, priză pentru încărcat telefon sau laptop și conexiune Wifi gratuită și nelimitată pe tot parcursul călătoriei. 

În semn de apreciere pentru că ai ales compania noastră pentru acest transport Bals Germania vrem să îți oferim în mod gratuit o masă caldă pe traseu, mai exact în Ungaria. 

Dacă te hotărăști să îți cumperi bilete autocar Bals Germania poți admira peisajele de pe traseu sau le poți captura în câteva poze și de ce nu îți poți face noi prieteni printre ceilalți pasageri. Întrucât aceste plecari Bals Germania au loc din orașul Bals vrem să acordăm câteva rânduri importanței acestei localități, situate în județul Olt. Actualul teritoriu datează din primul secol al erei noastre, lucru dovedit prin descoperirea unor monede de argint și bronz și a unui inel de aur cu trei pietre. 

Dacă urmează să pleci în vacanță în Germania și ți-ați achiziționat bilete Bals Germania trebuie să vizitezi măcar unul din cele 2100 de castele, iar în unele dintre ele te poți și caza. Unele dintre ele sunt doar ruine, în timp ce altele sunt bine conservate și găzduiesc muzee, restaurante și chiar hoteluri de lux. Castelul Neuschwanstein este unul dintre acestea, fiind considerat cel mai frumos castel din întreaga Europă. Este situat chiar la ieșirea din Füssen, fiind sursă de inspirație pentru Walt Disney și multe alte filme.

Dacă dorești să cumperi bilet pentru transport persoane Blaj Germania intră aici, iar dacă vrei sa vezi lista agențiilor Atlassib intră aici

 

STAȚII

BALS – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!