Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

PASCANI-GERMANIA

În flota companiei Atlassib se găsesc autobuze și microbuze care îți oferă cele mai bune condiții de siguranță și confort. Autobuzele noastre sunt dotate cu aer condiționat, spațiu generos, prize și internet wifi, pe care îl poți folosi gratuit și nelimitat pe toată durata călătoriei iar  odată cu oprirea din Ungaria, fiecare pasager al mijlocului nostru de transport va primi gratuit o masă caldă.

 

Pentru ruta Pascani Germania găsești bilete la prețuri promoționale, in anumite perioade ale anului. Ne lăudăm cu un bogat portofoliu de clienți mulțumiți și cu un număr important de parteneri care contribuie la buna desfășurare a lucrurilor și vă mulțumim pentru încrederea acordată până in prezent. 

La Atlassib limita de bagaje pe care o poți transporta in interiorul autocarului este de 50 kg. De asemenea, poți apela și la serviciile noastre de coletărie pentru ruta Pascani Germania sau Germania Pașcani in cazul in care dorești sa trimiți colete catre orice destinație din Europa.

Munchen, Frankfurt, Essen, Dortmund sau Stuttgart sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania înspre care opereaza firma noastră. În cazul în care ajungi în Stuttgart, este bine de știut ca acolo se desfășoară unul dintre cele mai importante festivaluri de bere din întreaga lume. Evenimentul are loc în fiecare an pe parcursul a trei săptămâni și este considerat al doilea cel mai mare festival de bere după Oktoberfest din Munchen. Având o tradiție de 166 de ani, festivalul atrage peste cinci milioane de vizitatori din toate colțurile lumii.

Dar pentru a putea ajunge din Pașcani în unul dintre orașele menționate mai sus, alege serviciile firmei noastre de transport persoane. Pașcaniul este un municipiu din județul Iași, format din unirea în timp a satului Pașcani cu satul Fântânele. Dacă te-ai hotărât să călătorești pe ruta Pascani Germania contactează-ne pentru a cumpara un bilet sau pentru orice informație de care ai nevoie in legatura cu aceasta ruta.

 

STAȚII

PASCANI – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!