Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

ROMAN-GERMANIA

 

Vrei să îți planifici vacanța și nu știi ce destinație să alegi? Germania este una dintre țările pe care ar trebui să o vizitezi cel puțin odată-n viață, datorită peisajelor, culturii sau a gastronomiei specifice. Și, dacă ai timp să vizitezi capitala Germaniei, îți recomandăm să vizitezi poarta Brandenurg situată chiar în centrul Berlinului iar dacă îți plac jeleurile produse de Haribo trebuie să știi că acestea sunt o invenție a germanului Hans Riegel. 

Dortmund, Saarbruckend, Pforzheim, Hamburg, Berlin, Bremen, Freiburg sunt doar câteva dintre destinațiile din Germania înspre care operează firma noastră.

Datorită costurilor reduse și al confortului, majoritatea persoanelor aleg varianta unui autocar. Odată cu trecerea timpului autocarele au ajuns să fie tot mai dotate și mult mai confortabile. Firma noastră de transport persoane operează pe ruta Roman Germania și Germania Roman. Pentru bilete sau alte informații ne găsiți la agenția noastră, situată în Roman, pe Strada Ștefan cel Mare, bloc M7, parter, de luni până vineri, între orele 09:00-17:00.

Alege să călătorești cu autocarul pe ruta Roman Germania și te vei putea bucura de o călătorie liniștită si mai ales de peisajele localităților prin care vei trece până la destinație. Întrucât orașul Roman se află în inima Moldovei reprezintă totodată și o punte de legătură între transporturile pe direcțiile toate direcțiile din această zonă a țării. 

Călătorind cu Atlassib, veți putea transporta în autocar două bagaje de până la 50 de kilograme. De asemenea, pe parcursul călătoriei veți avea un popas în Ungaria, unde veți primi o masă caldă, oferită gratuit de firma noastră. Ungaria, fiind una dintre țările pe care le traversezi în drumul spre Germania are ca puncte de interes Lacul Balaton şi capitala Budapesta, considerate „perlele turismului maghiar“. Cu toate că Ungaria nu are ieșire la mare, Lacul Balaton este considerat „litoralul maghiar”.

Dacă dorești să călătorești pe ruta Roman Germania intră pe acest link și află care este cea mai aproapiată stație de îmbarcare. 

 

STAȚII

ROMAN – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!