Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

TARGOVISTE-GERMANIA

Compania Atlassib realizează curse spre destinația Targoviste Germania la prețuri promoționale, in anumite perioade ale anului, în condiții de siguranță, calitate și confort. Ne dorim să le oferim clienților noștri o experiență plăcută din toate punctele de vedere.

De aceea transportul are loc cu autocare și microbuze moderne dotate conexiune la wifi, care poate fi utilizat gratuit pe tot parcursul călătoriei. Poți transporta în mod gratuit bagaje de până la 50 kg. De asemenea, ai și posibilitatea de a trimite colete către orice destinație din portofoliul nostru într-un timp foarte scurt. În semn de apreciere pentru că suntem alegerea ta, vei primi gratuit o masă caldă pe parcursul traseului, în Ungaria. În plus, ne poți contacta telefonic sau online pentru orice informație de care ai nevoie pentru o călătorie perfectă.

Dortmund, Saarbruckend, Pforzheim, Hamburg, Berlin, Bremen, Freiburg sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care operează firma noastră. Germania se poate mândri cu rețete și metode de preparare inedite, care pot varia de la o regiune la alta. Îți amintim și de faimosul festival Oktoberfest, organizat în Munchen, de la finele lunii septembrie până la început de octombrie. Turiști din întreaga lume participă pentru a degusta diferitele tipuri de bere și pentru a se bucura de atmosfera specifică acestui festival.

Biletele de autocar pe ruta Targoviste Germania se pot  achiziționa foarte simplu online sau din agenție. Alegând acest mijloc de transport vei economisi bani, prețul biletului fiind mult mai mic decât la avion. Târgoviște este reședința județului Dâmbovița și este vechea cetate de scaun a țării, locul în care a domnit Vlad Țepeș, cunoscut ca și Dracula. În perioada domnirii lui Țepeș, Târgoviște reprezenta cel mai important centru economic, politic, militar și cultural din Țara Românească.

Dacă dorești să călătorești pe ruta Targoviste Germania intră pe acest link și află care este cea mai apropiată stație de îmbarcare.

 

STAȚII

TARGOVISTE – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!