Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

RAMNICU VALCEA-GERMANIA

Germania este una dintre cele mai apreciate destinații de către români datorită locurilor de muncă foarte bine plătite. Vrem să îți prezentăm și alte avantaje pentru care să vizitezi această țară, cum ar fi cultura sau turismul ei.

 

În ultimii ani turismul a devenit o sursă importantă de venit pentru economia țării iar potrivit Eurostat, la nivel comunitar, Germania ocupă locul șase privind numărul de turiști care au vizitat țara. Dortmund, Saarbruckend, Pforzheim, Hamburg, Berlin, Bremen, Munchen sau Freiburg sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care opereaza firma noastra.

Atlassib își propune să îți ofere servicii de calitate la prețuri accesibile pe ruta Ramnicu Valcea Germania și retur. Plecarea autocarului are loc din Autogara 1 Mai, Strada George Cosbuc, Nr. 4, iar agenții noștri îți oferă asistență telefonică sau online în timp real. De asemenea, programul la agenția din Râmnicu Vâlcea este de luni până vineri, între orele 09:00-17:00 și sâmbătă, interval orar 09:00-12:00. 

Printre beneficiile alegerii autocarului nostru se numără și biletele la prețuri promoționale, in anumite perioade ale anului. Pentru că ne dorim să călătorești în cele mai bune condiții îți creăm un spațiu confortabil, ai priza pentru incarcat telefon si conexiune la internet wireless. De asemenea, ai posibilitatea de a lua în autocar două bagaje de până la 50 kilograme. În cazul în care ți-ai uitat unul dintre bagaje acasă, acesta îți poate fi trimis prin intermediul servicilor noastre de coletarie.

Pe lângă servicilie noastre de transport vrem să te informăm și despre importanța locațiilor unde avem agenții. De aceea, considerăm că este important să afli despre obiectivele turistice sau produse locale. Dacă te afli pentru prima dată în Râmnicu Vâlcea ar trebui să vizitezi salina cu cea mai mare biserică subterană sau bisericile din patrimoniu Unesco. Turismul monahal este reprezentat de mănăstiri celebre precum Ostrov, Cozia, Turnu, Stănişoara, Arnota, Bistriţa, Horezu, Mănăstirea Dintr-un Lemn, Govora, Surpatele sau Frăsinei. 

Călătorind cu Atlassib pe ruta Ramnicu Vâlcea Germania beneficiezi în Ungaria de o masă caldă tradiționala din partea companiei noastre. Nu trebuie să îți faci griji în privința mâncării, deoarece se aseamănă foarte mult gastronomia noastră cu a vecinilor noștri maghiari. 

Dacă dorești să călătorești pe ruta Râmnicu Vâlcea Germania intră pe acest link și află care este cea mai aproapiată stație de îmbarcare.

 

 

STAȚII

RAMNICU VALCEA – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!