Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

VASLUI-GERMANIA

Atlassib pune la dispoziție persoanelor aflate în interes de serviciu, celor care vor să își viziteze familia în Germania sau turiștilor, curse regulate de autobuze și microbuze pe ruta Vaslui Germania și retur.

Standardele de siguranță alături de confortul călătoriei ne recomandă în transportul internațional de persoane. Fiecare vehicul este dotat cu wifi și priză pentru încărcare telefon sau laptop, astfel toți călătorii pot folosi în mod gratuit și nelimitat internetul pe toată durata călătoriei. Toți clienții noștri care apelează la serviciile Atlassib pe ruta Vaslui Germania vor beneficia de o masă caldă la popasul pe care îl vom face în Ungaria. Vei putea călătorii atât cu bagaje de cală, cât și de mână dar care nu trebuie să depășească greutatea de 50 kg. În plus, serviciile noastre de coletărie ocupă un loc foarte important pentru cei care aleg să colaboreze cu noi, pentru că oferim prețuri accesibile tuturor.

Munchen, Dortmund, Saarbruckend, Pforzheim, Hamburg, Berlin, Bremen, Freiburg sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care operează firma noastră. Dacă ai ajuns în Munchen trebuie să încerci câteva produse locale încercate de toți turiștii, și anume cârnații, covrigii și berea. O porție de cârnați serviți cu sos de muștar costă 4,20 Euro și îi găsești la berăria Augustiner din centrul Munchenului.

Pentru a te putea bucura de cele mai avantajoase soluții de transport (preț și promptitudine) te rugăm să îți faci din timp rezervare pe site-ul nostru sau la una din agențiile noastre. În plus, pentru orice tip de problemă sau de informație, nu ezita să ne contactezi telefonic sau online. Vei primi informațiile necesare în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, îți stăm la dispoziție și la agenția noastră din Vaslui, situată pe Strada Ștefan cel Mare, bl.34, Sc.B, de luni până vineri, între orele 8-16. Plecarea se face din Autogara Rotrans S.A., în spate la magazinul LIDL.

Dacă dorești să călătorești pe ruta Vaslui Germania intră pe acest link: http://bit.ly/2z8e4zj ca să cumperi biletul online.

 

STAȚII

VASLUI – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!