Transport persoane din Dorohoi catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT DOROHOI ITALIA

Atlassib este una dintre cele mai importante firme de coletărie și transport intern și internațional de persoane din România. Activitatea noastră a început în anul 1993, perioadă în care am rămas în preferințele clienților noștri, datorită corectitudinii, respectului și gradului ridicat de confort pe care l-am oferit. 

 

Efectuăm plecari Dorohoi Italia regulate spre unele dintre cele mai importante localități din Italia, iar Napoli, Roma, Ragusa, Pescara sau Palermo sunt doar câteva spre care operează curse Atlassib. Călătorind cu autocar Dorohoi Italia, te poți odinhi până ajungi la destinație, îți poți face prieteni noi sau poți fotografia peisajele sublime de pe traseu. În Municipiul Dorohoi poți descoperi o serie de monumente cu o valoare arhitecturală deosebită, acestea fiind incluse și în Lista Monumentelor Istorice. Dintre acestea amintim Muzeul Memorial George Enescu, Bustul omului politic Mihail Kogalniceanu, Monumentul Eroilor din primul razboi mondial, Casa cneazului Moruz sau Situl arheologic de la Dorohoi.

Punem accent pe respect și corectitudine în relația cu clienții noștri, motiv pentru care oferim bilete autocar Dorohoi Italia la prețuri accesibile. Fiecare autocar sau microbuz este dotat cu aer condiționat, wifi gratuit, priză pentru încărcat bateria la telefon sau laptop, dar și scaune spațioase și confortabile. Se admite transportul gratuit a două bagaje / persoană în limita a 50 kilograme (depuse într-un spațiu special amenajat în vehicul) și unul de mână de până la 5 kilograme (medicamente, apă, alimente) 

Șoferii mijlocului de transport persoane Dorohoi Italia au o vastă experiență în acest domeniu, cunoscându-și cu precizie traseul. Dacă ești interesat să afli câteva curizități despre Italia iată ce îți propunem: este cel mai mare exportator de vin din întreaga lume; se găsesc trei vulcani activi: Etna, Vesuvius și Stromboli sau italienii au creat mozzarella, ricotta, gorgonzola, provolone și parmezanul.

Dacă vrei să achiziționezi bilete de autocar Dorohoi Italia o puteti face dând click aici și poți vedea lista agențiilor noastre din întreaga țară intrând aici.

 

STAȚII

DOROHOI ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!