Transport persoane din Fagaras catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

FAGARAS ITALIA

Efectuăm servicii de coletărie și transport intern și internațional de persoane din anul 1993 și datorită promtitudinii, corectitudinii, profesionalismului și seriozității de care am dat dovadă în această perioadă ne situează în topul celor mai importante companii din acest domeniu.

 

Vei călători în Italia în cele mai sigure condiții cu autocar Fagaras Italia, condus de șoferi experimentați, care își cunosc cu precizie traseul. Indiferent dacă trebuie să ajungi la destinație în scop profesional sau personal alege să te bucuri de această experiență privind pe geam peisajele sublime de pe traseu, fotografiindu-le și împărtășindu-le cu prietenii tăi de pe Facebook. Pe parcursul drumului poți folosi gratuit și nelimitat conexiunea noastră de internet.

Roma, Napoli, Ragusa, Milano sau Torino sunt principalele locații spre care operează compania noastră. Flota mijloacelor de transport persoane Fagaras Italia este foarte bine pusă la punct, fiind dotate cu servicii de climatizare, wifi gratuit, priză pentru încărcat bateria la telefon sau laptop și suficient de mult spațiu pentru bagaje. Fiecare pasager are dreptul la două geamantane în limita a 50 kilograme (depozitate într-un spațiu special amenajat în vehicul) și un bagaj de mână de până la 5 kilograme cu lucruri personale. În plus, poți oricând trimite pachete prin intermediul serviciului nostru de coletărie. 

Oferim unele dintre cele mai avantajoase plecari Fagaras Italia, de aceea singura ta preocupare ar trebui să fie doar achiziționarea de bilete autocar Fagaras Italia. De asemenea, vrem să îți oferim și câteva idei de a-ți petrece timpul liber. Spre exemplu, poți vizita peste 3000 de muzee sau Fontana di Trevi (una dintre cele mai frumoase fântâni din lume) 

Pentru detalii privind bilete Fagaras Italia intră aici, iar pentru a vedea lista agențiilor Atlassib din înteaga țară dă click aici.

 

STAȚII

FAGARAS ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!