Transport persoane din Oltenita catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

OLTENITA ITALIA

Din anul 1993 și până în prezent, compania Atlassib a dovedit că este unul dintre cei mari transportatori de persoane care operează curse din România spre destinații din Anglia, Franța, Austria, Belgia, Franța, Italia și Olanda.

Dacă în următoarea perioadă folosești autocar Oltenita Italia spre a călători în Roma, Napoli, Ragusa, Padova, Milano sau Genova vei salva timp prețios. Opririle sunt programate, astfel vei ști dinainte când vei putea merge la toaletă sau când este programat popasul pentru pauza de masă pe care o vei primi gratuit din partea noastră. Și, pentru că vorbim despre plecari Oltenita Italia, vrem să îi acordăm o mică atenție orașul Oltenița, așezat la confluența a două mari cursuri de apă: Argeșul și Dunărea. Muzeul Civilizației Gumelnița și Turnul de apă sunt principalele atracții turistice din Oltenița.
 
Ne desfășurăm activitatea prin intermediul a peste 1000 de autocare și microbuze de ultimă generație. Fiecare mijloc de transport persoane Oltenita Italia dispune de climă, wifi gratuit, scaune confortabile și priză pentru a-ți încărca bateria la telefon și un spațiu generos pentru bagajele de cală (care poate fi de până la 50 de kilograme / călător) În plus, dacă ai nevoie să trimiți pachete în Italia apelează cu încredere la serviciile de coletărie ale acestei firme transport persoane Oltenita Italia.
 
Dacă Italia se află pe lista țărilor pe care îți dorești să le vizitezi nu mai sta pe gânduri și cumpără-ți bilete autocar Oltenita Italia. Această țară atrage foarte mulți turiști români iarna, în stațiunile renumite de schi cum este Cortina D` Ampezzo. De asemenea, în perioada verii există o cerere destul de mare pentru stațiunile de pe litoral, începând cu Bibione, Caorl, Lido di Jesolo și Rimini.
 
Dacă dorești să cumperi bilete autocar Oltenita Italia, intră aici. Pe de altă parte, dacă îți dorești să vezi lista agetiilor Atlassib, intră aici!

 

STAȚII

OLTENITA ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!