Transport persoane din Onesti catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ONESTI ITALIA

Atlassib este una dintre una dintre cele mai renumite firme transport persoane Onesti Italia din România, care în cei 25 de ani de existență și-a extins serviciile de transport și călătorie atât la nivel național, cât și internațional. În prezent, flota noastră are peste 1000 de autocare și microbuze, echipate la unele dintre cele mai înalte standarde de confort.

Cu Atlassib, poți călători rapid, ieftin și sigur cu mijloacele noastre de transport persoane Onesti Italia către peste 200 de destinații din întreaga Europa. Napoli, Roma, Milano, Ragusa, Verona sau Pescara sunt doar câteva dintre orașele spre care efectuăm curse regulate cu autocar Onesti Italia. Biserica din Borzești, Salina Tirgu Ocna, Mănăstirea Casin, Parcul Deontrologic Dofteana, Parcul Onești sau Centrul Cultural „Rosetti Tescanu” sunt doar câteva dintre obiectivele turistice pe care le poți vizita în Onești și localitățile din împrejurimele acestuia.

Deși distanța străbătută cu acest mijloc de transport Onesti Italia durează câteva ore bune, încercăm să îți facem deplasarea cât mai plăcută și confortabilă. Fiecare vehicul are climă, wifi gratuit, priză pentru încărcat bateria la telefon și un portbagaj destul de mare, astfel încât fiecare călător să aibă loc pentru bagaje de până la 50 kilograme. De asemenea, ai oricând la dispoziție serviciile noastre de coletărie pentru a trimite pachete în străinătate.

Coloseumul, Domul din Milano, Arena din Verona, Domul din Florenţa, Turnul din Pisa, Palatul Dogilor din Veneţia sau Bazilica Sfântul Petru sunt doar câteva dintre obiectivele turistice din Italia care ar trebui să le vizitezi cel puțin o dată în viață. Dacă ai nevoie de bilete autocare Onesti Italia intră aici iar dacă vrei să afli unde mai avem agenții pentru aceste plecari Onesti Italia intră aici. 

 

STAȚII

ONESTI ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!