Transport persoane din Pascani catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

PASCANI ITALIA

În anul 1993 la Sibiu a luat naștere Atlassib, firma de transport de persoane și de servicii de coletărie, care în pofida trecerii timpului este printre cele mai apreciate companii de profil din domeniu. În prezent, asigurăm curse regulate din mai multe orașe din țară spre Austria, Belgia, Franța, Germania, Italia și Olanda.

 

Dacă trebuie să pleci în următoarea perioadă în Italia și ești indecis cu ce mijloc de transport să mergi, autocar Pascani Italia ar putea fi soluția ta. Alături de noi poți ajunge la destinație în condiții de confort și siguranță excelente, întrucât vehiculele noastre sunt moderne și verificate periodic. Alegând călătoria cu acest tip de mijloc de transport persoane Pascani Italia vei salva timp prețios, evitând deplasările în plus până la aeroport sau gară, care presupun și așteptatul la cozi sau costuri suplimentare. Municipiul Pașcani se află în partea de nord-est a României, pe Valea Siretului și în vestul județului Iași. Palatul familiei Catacuzino – Pașcanu și Biserica „Sfinții Arhangheli Mihai și Gavril” sunt considerate monumente istorice de arhitectură de interes național și principalele atracții turistice ale orașului Pașcani.

Mijloacele noastre de transport Pascani Italia dispun de un confort sporit pentru acest tip de plecari Pascani Italia, care durează foarte multe ore. Totuși, opririle sunt programate, astfel încât vei ști din timp când vei putea merge la toaletă sau când vom face pauza de masă (pe care o vei primi gratuit din partea noastră) Fiecare vehicul este dotat cu aer condiționat, wifi gratuit, priză pentru încărcat bateria la telefon și un spațiu generos pentru bagaje. Se admit două geamantane / călător în limita a 50 kilograme și un rucsac de până la 5 kilograme cu lucruri personale.

În ultimii ani, a crescut numărul românilor care aleg să lucreze în Italia, fiind atrași de salariile mult mai bine plătite. Munca în străinătate poate părea pentru unii un mijloc de a-și depăși limitele, de a trăi experiențe care să îi facă să se simtă împliniți atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Dacă te regăsești și ai nevoie de bilete autocare Pascani Italia intră aici

 

STAȚII

PASCANI ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!