Transport persoane din Radauti catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BILETE RADAUTI ITALIA

Atlassib este una dintre companiile de renume care asigură servicii de coletărie și de transport intern și internațional de persoane din România spre mai multe orașe importante din Italia, Germania, Austria, Belgia, Franța și Olanda. În prezent, în flota Atlassib sunt peste 1000 de autocare și microbuze moderne și echipate corespunzător.
 

Experiența noastră de peste 25 ani în domeniul transportului se resimte în calitatea serviciile prestate. Fie că mergi în vacanță, în vizită, la studii sau în interes de serviciu, alege autocar Radauti Italia. Napoli, Roma, Milano, Ragusa, Torino, Padova sau Verona sunt doar câteva dintre cele mai importante orașe spre care poți ajunge folosind transport persoane Radauti Italia. Călătorind cu acest tip de vehicul, poți face ce vrei: poți admira peisajele de pe traseu, poți face poze, te poți juca cu smartphone sau poți socializa cu ceilalți pasageri. Rădăuți, situat în regiunea istorică Bucovina de Sud este renumit pentru ciorba rădăuțeană. În plus, se mândrește cu herghelia de cai Shagya Arab. Un lucru interesant despre Rădăuți ar fi că este singurul oraș din țara noastră și al doilea din Europa unde calea ferată trece prin cimitir.

Suntem una dintre acele firme transport persoane Radauti Italia care îți pune la dispoziție șoferi experimentați, care cunosc cu precizie traseul și care te vor transporta la destinația finală în condiții de siguranță. Efectuăm transport Radauti Italia în autocare și microbuze de ultimă generație, dotate cu wifi gratuit, priză pentru încărcat bateria la telefon, scaune confortabile, iar bagajul de cală până la 50 kilograme este gratuit. În plus, serviciile noastre de coletărie ocupă un loc important în preferințele călătorilor noștri.

Plecări spre Italia se fac din întreaga țară, astfel încât să beneficiezi de confort și flexibilitate în călătoria ta, iar detalii despre agențiile noastre găsești aici. Știai despre Universitatea italiană din Bologna că este cea mai veche univeristate din lume, fiind fondată în anul 1088?

Dacă vrei să afli cum poți intra în posesia bilete Radauti Italia intră aici, iar pentru informații îți stăm la dispoziție la numărul de telefon 0748111111.

 

STAȚII PENTRU

BILETE RADAUTI ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!