Transport persoane din Roman catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ROMAN ITALIA

Suntem unul dintre principalii transportatori de persoane care realizează curse din România spre numeroase orașe din Germania, Franța, Belgia, Olanda, Austria și Italia. În prezent, serviciile noastre se desfășoară prin intermediul a peste 200 de agenții deschise în Europa.

Cu mijlocul de transport Roman Italia poți călători acum mult mai ușor spre mai multe destinații din Italia, cum ar fi Napoli, Bologna, Roma, Milano, Verona, Genova, Ragusa sau Torino. Alege să fii pasager al unui autocar Roman Italia și vei putea privi pe geam zonele pitorești întâlnite pe traseu sau te vei putea odihni. Orașul Roman se află în partea centrală a Podișului Moldovei, la confluența râurilor Siret și Moldova. Biserica cu hramul „Precisa Mare” sau „Adormirea Maicii Domnului”, construită în perioada 1568 – 1569 prin grija Doamnei Ruxanda, soția lui Alexandru Lăpușneanu este unul dintre principalele atracții turistice.

În prezent, compania Atlassib dispune de peste 1000 de autocare și microbuze, echipate la unele dintre cele mai înalte standarde de confort. Alege să călătorești folosind unul dintre mijloacele noastre de transport Roman Italia și vei avea conexiune wifi gratuită, priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă, scaune spațioase și loc gratuit la cală pentru bagaje de până la 50 kilograme. În plus, poți folosi oricând serviciile de coletăriei ale acestei firme transport persoane Roman Italia

Profesionalismul dovedit de personalul nostru, precum flota noastră de autocare foarte bine pusă la punct reprezinte motivele pentru care poți alege autocar Roman Italia. Indiferent de scopul călătoriei tale în Italia, țara în care numele de familie „Ferrari” este echivalentul numelui „Popescu” în România, cumpără-ți bilete Roman Italia. Această țară 

Îți poți cumpără biletul pentru plecari Roman Italia dacă intri aici și poți vedea lista agențiilor Atlassib din întreaga țară aici.

 

STAȚII

ROMAN ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!