Transport persoane din Satu Mare catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SATU MARE-ITALIA

Activitatea companiei noastre de transport persoane și servicii de coletărie a început în anul 1993 în orașul Sibiu. În decursul celor aproximativ trei decenii ne-am extins atât la nivel național, cât și internațional. Astfel, în prezent avem peste 200 de agenții deschise în toată Europa, iar flota noastră cuprinde în jur de 1000 de microbuze și autocare.

 

Te pregătești să pleci la muncă sau la studii în Italia, atunci alege să călătorești folosind autocar Satu Mare Italia. Printre avantajele călătoriei cu acest vehicul se află și posibilitatea de a trece prin zone cu priveliști sublime. Fotografiază peisajele care îți plac și trimite-le celor dragi, folosind gratuit conexiunea la internet din vehiculele noastre. Satu Mare se învecinează cu județele Sălaj, Bihor și Maramureș, fiind și la granița cu Ungaria și Ucraina. La capitolul turism, Satu Mare se poate lăuda cu opt rezervații naturale, cu obiective istorice și arhitecturale impresionante, dar și cu tradițiile zonei, păstrate din generație în generație.

Vei ajunge în Italia cu cea mai mare ușurință dacă îți cumperi bilete Satu Mare Italia, deoarece vehiculele noastre sunt conduse de șoferi profesioniști, care cunosc cu exactitate fiecare traseu de parcurs. La Atlassib găsește unele dintre cele mai moderne mijloace de transport Satu Mare Italia. Acestea sunt echipate cu aer condiționat, wifi gratuit, priză pentru încărcat bateria la telefon sau laptop și un spațiu special amenajat pentru bagaje. Astfel încât, fiecare pasager beneficiază de loc gratuit pentru geamantane în limita a 50 kilograme la cală și o geantă de mână cu lucruri personale. 

Majoritatea acestor plecari Satu Mare Italia aparțin celor care muncesc în orașele italiene. Dacă și tu urmează să pleci la muncă în următoare perioadă în această țară ar trebui să știi despre gastronomia italiană că nu se reduce doar la pizza, paste și orez. Italia este renumită pentru vinuri, brânzeturi, uleiuri de măsline, având numeroase produse tradiționale de o calitate excepțională.

Trimite pachete celor dragi din Italia folosind serviciile de coletărie ale acestei firme transport persoane Satu Mare Italia. Detalii despre acest serviciu găsești aici, iar dacă vrei să îți cumperi online bilete autocar Satu Mare Italia dă click aici.

 

STAȚII

SATU MARE – ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!