Transport persoane din Brasov catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BRASOV OLANDA

Oferind zilnice plecari Brasov Olanda, Atlassib este printre cele mai bune alegeri de călătorie pentru tine, indiferent că o faci în interes de serviciu sau pur și simplu în scop turistic. Firma sibiană este renumităpentru serviciile de transport Brasov Olanda pe care le oferă clienților săi, conforul și siguranța călătorului fiind puse în fruntea listei de priorități ale companiei. Într-un autocar Brasov Olanda te vei putea bucura de scaune confortabile, aer condiționat, wi-fi gratuit, prize pentru încărcarea telefonului, dar și de o cină caldă oferită din partea firmei, într-unul din restaurantele de pe traseu.

Cumpără-ți bilete Brasov Olanda și în timpul pe care îl mai aveți până la îmbarcare aveți timp să vizitați Biserica Neagră. Este poate cel mai cunoscut obiectiv turistic din oraș și cea mai reprezentativă biserică de arhitectură gotică din țară, situată chiar lângă Piață Sfatului. A fost construită între 1385 și 1477 pe locul unei biserici romanice mai vechi distrusă de invazia tătară din 1241. Clădirea a fost parțial avariată în incendiul din 1689, când zidurile ei s-au inegrit și a primit numele actual.

Olandezii sunt primii europeni care au descoperit Australia și Noua Zeelandă. Australiei i s-a spus New Holland, iar numele Noua Zeelandă provine de la provincia Zeeland din Olanda. Și tot olandezii sunt primii care au importat la scară largă cafeaua în Europa, iar cea mai scumpă cafea din lume, cafeaua Luwak, a apărut în perioada colonială, când Indonezia era sub stăpânire olandeză.

Așadar, apelează cu încredere la serviciile uneia dintre cele mai renumite firme transport persoane din țară și poți beneficia de prețurile promoționale ale biletelor achiziționate din timp și multe alte avantaje, printre care amintim și serviciile de asistență 24 de ore din 24, unde reprezentanții noștri specializați îți vor sta la dispoziție cu informații despre rute și rezervări, atât telefonic, cât și online. În același timp vrem să îți reamintim că, dacă dorești să trimiți un pachet, poți apela cu încredere la serviciile de coletărie asigurate de către Atlassib, în toate agențiile sale.

Dacă ești interesat/ă să cumperi bilete Brasov Olanda din mediul online, dă click aici, iar pentru a vedea toate agențiile Atlassib, unde poți apela la ajutorul specialiștilor, apasă aici.

 

STAȚII

BRASOV OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!