Transport persoane din Lugoj catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

LUGOJ OLANDA

În cei 26 de ani care au trecut de când existăm în domeniul transportului intern și internațional de persoane am încercat să îți oferim unele dintre cele mai bune servicii la prețuri accesibile oricărui buzunar.

Cumpără-ți bilete Lugoj Olanda și în timpul pe care îl mai aveți până la îmbarcare aveți timp să vizitați biserica ortodoxa „Adormirea Macii Domului”. Biserica este una din cele mai impunătoare construcții în stil baroc din Banat. A fost construită între anii 1759 – 1766, ctitorie a obercneazului Gavril Gurean, și a fost declarată monument istoric. 

Olandezii sunt primii europeni care au descoperit Australia și Noua Zeelandă. Australiei i s-a spus New Holland, iar numele Noua Zeelandă provine de la provincia Zeeland din Olanda. Și tot olandezii sunt primii care au importat la scară largă cafeaua în Europa, iar cea mai scumpă cafea din lume, cafeaua Luwak, a apărut în perioada colonială, când Indonezia era sub stăpânire olandeză.

Dacă ești interesat/ă să cumperi bilete Lugoj Olanda din mediul online, dă click aici, iar pentru a vedea toate agențiile Atlassib, unde poți apela la ajutorul specialiștilor, apasă aici.

 

STAȚII

LUGOJ OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!