Plecari din Vatra Dornei catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT VATRA DORNEI OLANDA

Un nume cu rezonanță pe piața din Romania, înscrisă în topul celor mai renumite firme transport persoane Vatra Dornei Olanda, compania Atlassib este foarte apreciată de turiști de toate categoriile sociale, de toate vârstele, turiști care aleg oricând o călătorie cu autocarul în defavoarea unei călătorii cu avionul. Înființată în 1993, Atlassib este una dintre cele mai vechi firme în domeniu, cu o flotă de autoturisme foarte bogată.

Din Vatra Dornei, turiștii pleacă pentru a vedea frumusețile Olandei; nu pentru că zona lor nu ar fi frumoasă, Vatra Dornei fiind una dintre cele mai pitorești regiuni ale țării, ci pentru a schimba peisajul, pentru a cunoaște și alte țări, pentru a-și petrece concediul sau city break-ul într-un loc cu adevărat plăcut și interesant. Majoritatea locuitorilor din Vatra Dornei au o afacere în domeniul turismului, vilele fiind transformate în pensiuni. Când acea afacere nu mai merge, sunt suficient de multe persoane care iau decizia unei plecari Vatra Dornei Olanda pentru a găsi un loc de muncă stabil și bine plătit.

Odată ajunși în Olanda, turiștii pot alege să viziteze capitala sau un alt oraș mare, precum Rotterdam sau Haga, dar și orașe mai mici, precum Groningen, un mic oraș universitar cu o viață de noapte intensă, precum Haarlem, orașul florilor, plin de muzee, magazine și expoziții științifice sau Utrecht, un oraș plin de chei fluviale, în care principala atracție turistică este catedrala St. Martin.

În timpul călătoriei cu autocar Vatra Dornei Olanda, turiștii se vor bucura de facilități precum internet gratuit, condiții ideale de climă, priză pentru încărcarea gadgeturilor, dar și posibilitatea de a lua cu ei 2 bagaje cu o greutate totală de 50 de kilograme.

Cauți și tu bilete Vatra Dornei Olanda? Le găsești aici! Cauți una dintre agențiile Atlassib din Europa? Găsești întreaga listă aici!

 

STAȚII

VATRA DORNEI – OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!