Atlas Motors – Transport grupaje. ATLAS MOTORS SRL oferă soluţii rapide şi eficiente pentru transporturile în regim de grupaj LTL în România si Europa ( Italia, Germania)! Prin interconectarea propriilor terminale situate în zone strategice ale ţării și ale Europei printr-un sistem ONLINE de înregistrare si urmărire a mărfii integrate în RD, asigurăm TT stabilit și manipularea bunurilor în condiţii optime. Serviciul de transport grupaje, sau transport LTL, este soluția optimă din punct de vedere al costurilor pentru persoanele sau companiile care expediază marfă în cantități mari, sau mai multe pachete simultan, dar nu au nevoie de întreg spațiul dintr-un camion.

Având o vastă experiență în domeniul transporturilor rutiere, putem efectua orice tip de grupaj de marfă, la cel mai bun raport de preț, calitate și perioadă de tranzit. Vă oferim soluții de grupaj optime atât pentru cantități reduse, cât și pentru mărfuri cu volum mare.

  CONDIȚII DE TRANSPORT
  ATLAS MOTORS SRL acceptă la transport mărfuri generale în regim de grupaj LTL în România și Europa, cu excepția următoarelor: materiale inflamabile și/sau periculoase produse perisabile, arme, droguri, obiecte de aur și/sau argint, pietre prețioase, bani, animale vii sau alte obiecte interzise de lege.
   
  Prin mărfuri periculoase se înțelege acele substanțe care prin natura lor fizico-chimică pot produce daune personale, mediului înconjurător, etc. Conform ADR, clasele de mărfuri periculoase sunt următoarele:
  Clasă 1: substanțe și obiecte explozive
  Clasă 2: gaze
  Clasă 3: lichide inflamabile
  Clasă 4.1: substanțe solide inflamabile, substanțe autoreactive și substanțe explozive, desensibilizate solide
  Clasă 4.2: substanțe care se aprind spontan
  Clasă 4.3: substanțe care, la contactul cu apa degajă gaze inflamabile
  Clasă 5.1: substanțe comburante
  Clasă 5.2: peroxizi organici
  Clasă 6.1: substanțe toxice
  Clasă 6.2: substanțe infecțioase
  Clasă 7: substanțe radioactive
  Clasă 8: substanțe corosive
  Clasă 9: substanțe și obiecte periculoase diverse
   
  Ambalarea și etichetarea
   
  Expeditorul va asigura ambalarea, sigilarea și etichetarea mărfurilor astfel încât să reziste operațiunilor de transport.
  ATLAS MOTORS SRL nu va fi răspunzător pentru daunele ce ar putea decurge din ambalarea inadecvată, precum și din lipsa unor informații cu privire la particularitățile mărfii(de exemplu: FRAGIL).
  Expeditorul trebuie să ambaleze mărfurile în colete sau pe paleți, astfel încât acestea să poată fi manipulate manual, cu liza sau cu motostivuitorul.
  Important: ATLAS MOTORS SRL – transport grupaje, nu asigură returnarea paleților și ambalajelor.
   
  Transportul și condițiile de plată
   
  ATLAS MOTORS SRL va accepta comenzile de transport pentru care plata transportului se efectuează, cu PLATĂ CASH în momentul ridicării mărfii sau cu OP (factură cu încasare la 15 zile de la primire), conform Comenzii de transport semnate și ștampilate(Anexa 1) și se va respecta Procedura de încasare pe bază de OP.
  Tarifele se negociază individual, pentru fiecare transport în parte, și sunt trimise spre acceptare pe emailul BENEFICIARULUI.
   
  Tarifele se negociază în funcție de greutate și volum, de locul de încărcare/descărcare și de serviciile suplimentare necesare transportului respectiv.
  Timpul mediu de tranzit estimat
  – Pentru trimiterile interne : 3 zile lucrătoare.
  – Pentru trimiterile internaționale : 7 zile lucrătoare.
  Durata transportului este estimativ și este calculat pe baza unor programe fixe de colectare, expediere între terminale interne și internaționale, livrare; timp de tranzit terminal-to-terminal și door-to-door efectuate în zilele lucrătoare.
  Deoarece rețeaua de grupaj ATLAS MOTORS SRL presupune transportul consolidat via diferite terminale din România și Europa, timpul de tranzit real poate suferi modificări în timpul transportului.
  ATLAS MOTORS SRL va face tot posibilul pentru a comunica în prealabil eventualele întârzieri, însă nu poate fi răspunzător pentru eventualele diferențe apărute între timpul de tranzit comunicat inițial și cel efectiv.”
   
   

   

   
   
   
  Pentru informații în legătură cu serviciile de coletărie Atlassib, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: (004) 0269 224 101.
  Cumpără bilet spre următoarea ta destinație AICI!

  Agenții disponibile AICI!

   

  COMANDĂ COLET!
  Deschide conversație
  WhatsApp
  Bună ziua!
  Cu ce vă putem ajuta?
  CUMPĂRĂ BILET!