Transport persoane din Adjud catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ADJUD AUSTRIA

Renumele câștigat și experiența dobândită pe parcursul celor aproximativ trei decenii de existență ne clasează în prezent în topul celor mai importanți transportatori interni și internaționali de persoane din țara noastră.

Compania Atlassib îți pune la dispoziție plecari Adjud Austria, dar și plecări spre alte destinații importante din Austria, cum sunt Salzburg, Graz sau capitala Viena. Pe parcursul călătoriei vei vedea peisaje sublime ale localităților prin care vei trece. Orașul Adjud se află la intersecția dintre provinciile românești Moldova, Țara Românească și Transilvania, fiind un important nod rutier și feroviar. Muzeul Orășănesc, Mănăstirea Sihastru, Valea Siretului și Valea Trotușului sunt principalele obiective turistice cu care se mândrește Adjud, iar stațiunile montane apropiate sunt Slănic – Moldova, Durău, Lacul Roșu, Lepșa, Gresu și Păstrăvăria de la Slănic.

Cumpără bilete Adjud Austria și te vei bucura de condiții excelente de confort și siguranță, deoarece fiecare autocar și microbuz este echipat cu wifi gratuit, priză pentru încărcat bateria la telefon, climă și scaune reglabile. De asemenea, pasagerii acestui mijloc de transport Adjud Austria au posibilitatea de a depozita la cală două bagaje în limita a 50 kilograme, plus cel de mână cu lucruri personale. 

Alege și tu să mergi cu autocar Adjud Austria, unul dintre cele peste 1000 de vehicule pe care le are flota Atlassib când vrei să vizitezi Austria, cunoscută ca țara valsului.  Fiind asociată mai ales cu resorturile de ski, care sunt arhipline în perioada iernii, Austria îți poate oferi o mulțime de experiențe de neuitat. Poți vedea palate și castele din perioada medievală, dar și centre istorice pline de farmec.

Dacă ți-am stârnit interesul intră aici și cumpără-ți bilete autocar Adjud Austria, iar pentru a vedea care sunt agențiile Atlassib din întreaga țară intră aici. Pentru detalii contactează operatorii acestei firmei transport persoane Adjud Austria la numărul de telefon 0748111111.

 

STAȚII

ADJUD AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!