Transport persoane din Alexandria catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ALEXANDRIA AUSTRIA

Înființată în anul 1993, firma de transport persoane Alexandria Austria Atlassib se poate lăuda acum cu o flotă de 1150 de autocare și 160 de oficii în întreaga Europa unde clienții pot lăsa sau ridica colete. Compania asigură inclusiv transportul coletelor în cele mai bune și sigure condiții, din și către agențiile Atlassib de pe continent.

În ceea ce privește serviciile destinate persoanelor, decizia unei plecari Alexandria Austria este foarte bună, deoarece Alexandria nu face parte din cele mai mari orașe ale țării, nici nu se remarcă prin economie sau industrie, iar locuitorii nu au prea multe posibilități de angajare. Așadar, turiștii lasă în urmă Alexandria, municipiul de reședință al județului Teleorman, ce se remarcă prin bisericile vechi, muzeul de istorie și câteva monumente, și pleacă în Austria.

Austria este o țară cu o bogată istorie, cu locuri minunate de vizitat, cu tradiții pregnante, activități specifice, cu cele mai frumoase stațiuni de ski, devenind iarna capitala sporturilor de iarnă. Austria se bucură de popularitate și pe timpul verii, când turiștii care își cumpără bilete Alexandria Austria vin în număr mare pentru a vizita orașele și așezările istorice, dar și pentru a admira peisajele superbe ale Alpilor. Iarna, printre principalele atracții turistice se pot enumera Ghețarul Kitzsteinhorn, Cascada Gasteiner Wasserfall, apele termale Bad Gastein, în timp ce primăvara și vara, turiștii vin să viziteze Gradina Botanică din Linz și Gradina Zoologică Schonbrunn.

În timpul călătoriei propriu-zise cu autocar Alexandria Austria, turiștii vor beneficia de internet gratuit, de condiții de climă deosebite, de priză pentru gadgeturi, de scaune confortabile pe care se poate dormi și de loc pentru 2 bagaje de 50 de kilograme.

Cumpără acum bilete autocar Alexandria Austria online, apăsând aici. Află lista celor 160 de agenții Atlassib cu un simplu click aici!

 

STAȚII

ALEXANDRIA AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!