Transport persoane din Arad catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ARAD AUSTRIA

Înființată în anul 1993, compania Atlassib face parte din holding-ul cu același nume și se ocupă de transportul internațional de călători, dar și de servicii de coletărie din orice agenție din Europa. Este vorba despre unul dintre cei mai mari transportatori de persoane din domeniu, care are curse pe distanțe lungi, cu plecare din România. Firma are peste 160 de birouri deschise în Europa, iar flota auto este formată din peste 1.150 de autobuze. Persoanele interesate de plecari Arad Austria pot găsi la Atlassib cele mai bune condiții de călătorie, putându-se bucura în liniște de peisaje, dar și de confortul necesar.

Oraș de graniță, Aradul este cunoscut pentru frumoasele stațiuni care îl înconjoară, unde turiștii se pot bucura de băi calde cu apă minerală, de hidroterapie, electroterapie, dar și cure interne cu apă minerală, dar și pentru parfumul istoriei de odinioară, când Imperiul Otoman a luptat aprig pentru a câștiga această regiune. În prezent, cei care aleg ruta Arad Austria își doresc fie să se plimbe, pentru a se bucura de frumoasele obiectivele din țară din apropiere, fie să își găsească locuri de muncă mult mai bine plătite.

Pe durata călătoriei, pasagerii care aleg un autocar Arad Austria se pot bucura de Internet, dar și de prize cu ajutorul cărora să își încarce dispozitivele mobile (laptop-uri, tablete, telefoane). De asemenea, autocarele sunt prevăzute cu climă, iar fiecare pasager are posibilitatea de a lua cu el cel puțin 2 bagaje care să cântărească până la 50 de kilograme.

Austria se numără printre cele mai bine dezvoltate țări din Uniunea Europeană și, în același timp se află în topul preferințelor turiștilor care își doresc să vadă grădini frumoase, cu o arhitectură deosebită, palate cu o istorie impresionantă, dar și multe alte obiective turistice.

Dacă și tu îți dorești să te bucuri de frumoasa Austrie, atunci intră aici pentru a-ți cumpără bilete pentru plecari Arad Austria, iar astfel îți asiguri o călătorie deosebită și confortabilă, în cele mai bune condiții. Pentru a vedea care sunt locurile în care poți găsi reprezentanții companiei de transport, vezi aici lista tuturor agențiilor!

 

STAȚII

ARAD AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!