Transport persoane din Bacau catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BACAU AUSTRIA

Cu Atlassib te bucuri de condiții excelente de transport Bacau Austria. Șoferii impecabili instruiți din punct de vedere profesional te vor conduce în siguranță oricât de lungă este destinația ta. Atlassib este una dintre cele mai recunoscute firme de transport persoane Bacau Austria grație experienței desăvârșite căpătate de-alungul celor 25 de ani de existență în materie de călătorie și servicii de coletărie. Cumpără-ți bilete Bacau Austria și pregătește-te de o călătorie în condiții optime de siguranță și confort. 
Plecările se fac zilnic din Bacau, unde poți vizita Muzeul de Științe ale Naturii Ion Borcea care se afla în incinta Parcului Cancicov și găzduiește o serie de expoziții permanente „Păduri din Romania”, „Ocrotirea Naturii”, „Flori din adâncurile Terrei”. Aici poți admira multe exponate naturalizate, în diorame mari, poți interacționa cu modulele interactive și te poți bucura de o plimbare prin sera muzeului ce adăpostește plante exotice, dar și un mic lac artificial cu broaște țestoase.
 
Călătoria la Viena, capitala Austriei va fi un deliciu pentru copii mai ales că acolo găsim cea mai veche gradină zoologică din lume în proximitatea palatului Schonbrunn.  În vara anului 1752 Împăratul Franz I. Stephan von Lothringen, soțul Mariei Theresia, și-a condus musafirii prima oară prin menajeria nou amenajată în gradina palatului  Schonbrunn. Gradina Zoologică din Schonbrunn se numără astăzi printre cele mai moderne și bine amenajate grădini zoologice ale lumii. Aici trăiesc peste 500 de specii de animale, de la tigrul siberian până la rinocer, atracția grădinii find puii de urs panda și koala.
 
La Atlassib te bucuri de asistență la orice oră din zi și noapte pentru a rezerva la cele mai mici costuri bilete autocar Bacau Austria. Pentru că experiență ta să fie desăvârșită, pe lângă dotările și serviciile oferite în autocar, toți clienții beneficiază de o masă caldă oferită din partea companiei, în cadrul unui restaurant din Ungaria. Detaliile le veți primi telefonic sau direct de la șofer.
 
Intră aici și cumpără bilete Bacau Austria. Vezi aici agențiile Atlassib din țară!

 

STAȚII

BACAU AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!