Transport persoane din Baia Mare catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BAIA MARE AUSTRIA

Firma Atlassib are o reputație foarte bună pe piața din România, în rândul călătorilor care pleacă în mod constant în străinătate. Decizia unei plecari Baia Mare Austria depinde, în mare parte, de deciziile personale sau profesionale ale turiștilor. Alegerea firmei de transport este simplă: una dintre cele mai renumite companii din țară în acest sens, cu un istoric de aproape 30 de ani pe piață, firma Atlassib s-a extins în ultimii ani în mod impresionant și a ajuns la numărul fabulos de 1150 de autocare în flotă și la peste 160 de sedii ale agenției în țară și peste hotare.

Baia Mare este municipiul de reședință al județului Maramureș, fiind situat în depresiunea Baia Mare, într-un peisaj de vis. Înfrățit cu orașul Wels din Austia, Baia Mare găzduiește numeroase evenimente de amploare de-a lungul anului, precum Sărbătoarea Castanelor, care are loc încă din anul înființării companiei Atlassib, adică din 1993, dar și expoziția de aranjamente florare Expo-Flora și Festivalul Internațional de Teatru, Festivalul Național de Muzică pentru Copii Ursulețul de Aur și Târgul de Crăciun.

Turiștii care iau în calcul colaborarea cu una dintre cele mai importante firme transport persoane Baia Mare Austria o fac pentru a ajunge în siguranță la destinație. Una dintre destinațiile de top din Austria, deși mai puțin cunoscute românilor, este orașul Solden. Aici turiștii vin pentru ghețari, natură, drumeții, pentru că este o stațiune de schi foarte populară și are în componență și singurul spa din Tirol, Aqua Dome.

Un drum cu autocarul Baia Mare Austria se poate dovedi obositor numai dacă firma de transport nu este bine aleasă. Cu autocarele Atlassib, turiștii beneficiază de deplin confort, de internet gratuit, de priză pentru telefon, de scaune confortabile, pe care pot chiar și dormi, de condiții de climă și loc pentru 2 bagaje de 50 de kilograme în total.

Intră aici să cumperi bilete autocar Baia Mare Austria și aici să consulți lista completă a agențiilor Atlassib!

 

STAȚII

BAIA MARE – AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!