Transport persoane din Braila catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BRAILA AUSTRIA

 

Ceea ce a început ca și un simplu proiect interesant, o companie de dimensiuni mici, cu doar câteva autocare în flotă, s-a transformat în una din cele mai mari firme transport persoane Braila Austria, firma Atlassib. Înființată în anul 1993, compania s-a dezvoltat foarte mult, având acum 160 de puncte de lucru și o flotă ce depășește 1150 de autocare.

Din orașul de la malul Dunării, Brăila, locuitorii pleacă să viziteze alte țări din Europa pentru un city break, pentru un concediu de vis într-o stațiune montană, sau pentru a găsi un loc de muncă foarte bine plătit, iar Austria este o alegere foarte bună. Este just faptul că și Brăila se poate lăuda cu atracții turistice, cu parcuri frumos amenajate, cu o faleză impresionantă, însă piața locurilor de muncă nu este chiar atât de generoasă.

În Austria, turiștii care iau decizia unei plecari Braila Austria se bucură de posibilitatea de a vizita mai multe orașe. În timpul Sărbătorilor de iarnă, Viena se transformă frumos într-un oraș al luminilor. Salzburg este următorul oraș spre care turiștii trebuie să își îndrepte atenția, orașul natal al lui Mozard, locul unde s-a filmat celebra peliculă “Sunetul Muzicii”, cu un centru istoric ce a intrat în patrimoniul UNESCO în anul 1997. De asemenea, turiștii pot vizita și Linz, în care există muzeul dedicat lumii virtuale, Ars Electronica, dar și Muzeul de Arta Lentos.

Deși o călătorie cu avionul este mult mai rapidă, a circula cu un autocar Braila Austria este o variantă mult mai sigură și, de ce nu, și mai confortabilă. Autocarul oferă turiștilor condiții de climă impresionante, internet gratuit, priză pentru telefon și laptop, dar și opțiunea de a lua fiecare turist câte 2 bagaje în greutate totală de 50 de kilograme.

Cauți și tu bilete Braila Austria pentru autocar? Intră aici și comandă-le! Caută o agenție Atlassib? Intră și descarcă lista de aici!

 

STAȚII

BRAILA AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!