Transport persoane din Cluj catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT CLUJ NAPOCA AUSTRIA

Cu Atlassib te bucuri de condiții excelente de transport Cluj Napoca Austria. Șoferii impecabili, instruiți din punct de vedere profesional te vor conduce în siguranță oricât de departe este destinația ta. Atlassib este una dintre cele mai recunoscute firme de transport persoane Cluj Napoca Austria grație experienței desăvârșite căpătate de-alungul celor 25 de ani de existență în materie de călătorie și servicii de coletărie. Cumpără-ți bilete Cluj Napoca Austria și pregătește-te de o călătorie în condiții optime de siguranță și confort. 

Plecările se fac zilnic din Cluj Napoca, orașul din inima Transilvaniei care a fost atestat din punct de vedere istoric, începând cu anul 1167. Initital orașul a purtat denumirea de Castrum Clus. Denumirea de Castrum reprezintă termenul de tabără militară în limba latină, iar acesta era folosit mai ales de romani. Denumirea de Clus simbolizează tot în limba latină „închis” sau cum mai spun unii istorici „trecătoarea din munți”. 

Călătoria la Viena, capitala Austriei va fi un deliciu pentru copii mai ales că acolo găsim cea mai veche grădină zoologică din lume în proximitatea palatului Schonbrunn.  În vara anului 1752 Împăratul Franz I. Stephan von Lothringen, soțul Mariei Theresia, și-a condus musafirii prima oară prin menajeria nou amenajată în grădina palatului Schonbrunn. Grădina Zoologică din Schonbrunn se numără astăzi printre cele mai moderne și bine amenajate grădini zoologice ale lumii. Aici trăiesc peste 500 de specii de animale, de la tigrul siberian până la rinocer, atracția grădinii find puii de urs panda și koala.

La Atlassib te bucuri de asistență la orice ora din zi și noapte pentru a rezerva la cele mai mici costuri bilete autocar Cluj Napoca Austria. Pentru ca experiența ta să fie desăvârșită, pe lângă dotările și serviciile oferite în autocar, toți clienții beneficiază de o masa caldă oferită din partea companiei, în cadrul unui restaurant din Ungaria. Detaliile le veți primi telefonic sau direct de la șofer.

Dacă vrei să cumperi bilete autocar Cluj Austria online, intră aici! Dacă ai nevoie de lista compelta a agențiilor Atlassib de unde poți primi și trimite colete, intră aici!

 

STAȚII

CLUJ NAPOCA AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!