Transport persoane din Craiova catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

CRAIOVA AUSTRIA

Cu Atlassib te bucuri de condiții excelente de transport Craiova Austria. Șoferii impecabili instruiți din punct de vedere profesional te vor conduce în siguranță oricât de lungă este destinația ta. Atlassib este una dintre cele mai recunoscute firme de transport persoane Craiova Austria grație experienței desăvârșite căpătate de-alungul celor 25 de ani de existență în materie de călătorie și servicii de coletărie. Cumpără-ți bilete Craiova Austria și pregătește-te de o călătorie în condiții optime de siguranță și confort. 
Plecările se fac zilnic din Craiova, în care puteți vizita Casa Băniei, cea mai veche construcție civila din oraș. Parte a secției Muzeului Olteniei, acest edificiu cultural adăpostește o colecție de etnografie ce datează de la sfârșitul secolului al XV-lea. Incendiată de multe ori și cu un trecut tumultuos, clădirea adăpostește colecții permanente și temporare de artă tradițională care merită explorate.
 
Călătoria la Viena, capitala Austriei va fi un deliciu pentru copii mai ales că acolo găsim cea mai veche gradină zoologică din lume în proximitatea palatului Schonbrunn.  În vara anului 1752 Împăratul Franz I. Stephan von Lothringen, soțul Mariei Theresia, și-a condus musafirii prima oară prin menajeria nou amenajată în grădina palatului  Schonbrunn. Gradina Zoologică din Schonbrunn se numără astăzi printre cele mai moderne și bine amenajate grădini zoologice ale lumii. Aici trăiesc peste 500 de specii de animale, de la tigrul siberian până la rinocer, atracția grădinii find puii de urs panda și koala.
 
La Atlassib te bucuri de asistență la orice oră din zi și noapte pentru a rezerva la cele mai mici costuri bilete autocar Craiova Austria. Pentru ca experiența ta să fie desăvârșită, pe lângă dotările și serviciile oferite în autocar, toți clienții beneficiază de o masă caldă oferită din partea companiei, în cadrul unui restaurant din Ungaria. Detaliile le veți primi telefonic sau direct de la șofer.

Detalii despre prețul biletelor, serviciile de coletărie sau agențiile din întreaga țară ale acestui mijloc de transport Craiova Austria poți afla dând click aici

 

 

STAȚII

CRAIOVA AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!