Transport persoane din Dej catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

DEJ AUSTRIA

Firma Atlassib se face cunoscută încă din anul 1993, de la înființare, urmând ca în următoarele decenii să își dezvolte atât flota de autocare, cât și domeniul de activitate. De la serviciile de transport persoane Dej Austria, compania Atlassib a trecut și la transportul de colete în cele mai bune condiții. Flota de autocare a ajuns la un număr impresionant de 1150 de autobuze toate puse la punct și cu revizia la zi, iar numărul de puncte de lucru din Europa la 160.

Din Dej, locuitorii pleacă nu din cauză că nu ar fi un oraș frumos, ci pentru că nu oferă foarte multe oportunități de dezvoltare profesională. Dej este un oraș cu un centru istoric impresionant, cu străzi curate, o mulțime de biserici vechi, case memoriale, însă care își pierde din locuitorii tineri în căutarea unui trai mai bun în străinătate.

O călătorie cu autocar Dej Austria, se va dovedi cea mai bună opțiune pentru cei care vor să își petreacă un concediu de vis aici. Austria este renumită pentru peisajele pitorești, pentru Halstatt, un sat străbătut de doar o singură stradă, dispus pe malul lacului cu același nume, care oferă turiștilor posibilitatea efectuării unor plimbări lungi cu barca. De asemenea, o altă stațiune importantă pentru turiști este Kellerjochbann Schwaz Pill, ideală pentru iubitorii sporturilor alpine, având o înălțime a piscurilor de 1888 metri.

Confortul excursiei cu autocarul asigurat de una din cele mai renumite firme transport persoane Dej Austria, este incontestabil. Printre beneficiile călătoriei sunt incluse și internetul gratuit, condițiile de climă, priză pentru gadgeturi, dar și locul rezervat fiecărui turist în parte pentru 2 bagaje de maxim 50 de kilograme ambele.

Intră aici și rezervă și tu bilete Dej Austria! Aici poți afla adresele agențiilor Atlassib din Europa!

 

STAȚII

DEJ AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!