Transport persoane din Dorohoi catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT DOROHOI AUSTRIA

În anul 1993, la Sibiu erau puse bazele companiei Atlassib, care în timp a devenit una dintre cele mai importante firme de coletărie și de transport de persoane terestru din România. Atlassib este una dintre acele firme transport Dorohoi Austria care îți oferă servicii la prețuri rezonabile.

Putem fi și alegerea ta dacă trebuie să ajungi în Austria și ești în căutare de bilete autocar Dorohoi Austria. Călătorind cu acest mijloc de transport poți admira frumusețea peisajelor localităților prin care vei trece, de aceea vrem să îți prezentăm și câteva obiective turistice din Dorohoi. Municipiul Dorohoi este o destinație de vacanță cu o aură aparte, impresionând de cum ai pus piciorul pe ale sale meleaguri. Te cucerește de la prima vedere prin așezarea într-un spațiu geografic pitoresc, în care decorul e compus din livezi nesfârșite și păduri întinse de foioase, de iazuri și râuri ce te îmbie la tihnă. Aici, în această urbe încărcată de istorie, vei descoperi obiective culturale însemnate, clădiri și monumente istorice fascinante, precum și lăcașuri religioase seculare.

Cursele de transport persoane Dorohoi Austria se realizează cu unele dintre cele mai moderne autocare și microbuze în condiții de maximă siguranță și confort. Fiecare dintre vehiculele noastre este dotat cu climă, conexiune la internet pe care o poți folosi gratuit și nelimitat pe tot parcursul călătoriei. Se admit gratuit transportul a două bagaje / persoană, în limita a 50 kilograme, dar și un bagaj de mână (cel mult 5 kilograme care să conțină alimente, medicamente, pe care îl poți lua în autocar). În plus, dacă ai nevoie să trimiți ceva rapid în străinătate poți apela și serviciile noastre de coletărie. 

Călătoria la Viena, capitala Austriei va fi un deliciu. Palatul Schonbrunn din Viena, construit în stil rococo, a fost adesea asemuit cu Palatul Versailles din Franța. Palatul vienez adăpostește 1441 camere și a fost ridicat între anii 1696-1712, la cererea împăratului Leopold I. Nepoata sa, împărăteasa Maria Terezia a transformat palatul imperial în reședință de vară. Este clădirea ce a servit ca adăpost uneia dintre cele mai importante dinastii europene, Casa de Habsburg.

La Atlassib te bucuri de asistență la orice ora din zi și noapte pentru a rezerva la cele mai mici costuri bilete autocar Dorohoi Austria. Pentru ca experiența ta să fie desăvârșită, pe lângă dotările și serviciile oferite în autocar, toți clienții beneficiază de o masa caldă oferită din partea companiei, în cadrul unui restaurant din Ungaria. Detaliile le veți primi telefonic sau direct de la șofer.

Dacă vrei să achiziționezi bilete de autocar Dorohoi Austria o puteti face dând click aici și poți vedea lista agențiilor noastre din întreaga țară intrând aici.

 

STAȚII

DOROHOI AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!